Ha önnek nem rémlene Courtney Stodden: ő az a realityceleb, aki 16 évesen arról vált híressé, hogy hozzáment egy nála 34 évvel idősebb színészhez, Doug Hutchinsonhoz, majd látványosan megplasztikáztatta magát, és innentől kezdve a szórakoztatóipar legbizarrabb celebpárjai között tartották őket számon. Idén januárig, amikor is bejelentették, hogy elváltak.

Stodden annyira profi, hogy hű maradt a szakmájához a nehézségek közepette is: szintén egy realityben kezdett új párt keresni. És micsoda véletlen, pont talált is! A szerencsés fiatalember egy ketrecharcos, bizonyos Shondo Blades, ketrecharcoshoz méltó fizikummal és Michael Jacksonra emlékeztetően homlokba lógó hajtinccsel. Egyszerűen dúl közöttük a szerelem, erről tanúskodnak az új fotók.

De kikerestük Shondo Blades Instagramját is, tele van harci kutyákkal, fegyverekkel, verekedéssel. Ha az alábbi fotó alapján kedvet kap, nézzen bele nyugodtan jobban is! Kíváncsiak lennénk ugyanis az ön véleményére ezzel a Shondo Bladesszel kapcsolatban, mert az ugye nem vitás, hogy Courtney Stoddennel remekül összepasszolnak, na de vajon önnek bejön-e Shondo Blades? Kattintson alább a szavazócsíkra!

A post shared by Shondo Blades (@shondoblades) on

1055
439