Ha ön nem túl járatos a divat világában, talán akkor is ismerősen cseng Thierry Mugler neve, ha máshonnan nem, akkor mert látja a parfümjeit kirakva a reptéri üzletekben. Thierry Mugler egy francia divattervező, a fenti borítókép a '80-as években készült róla, az ő kreációi láthatók George Michael legendás Too Funky-klipjében. Alább azt nézheti meg, amikor a '90-es években már elkezdte az átalakulást...

Kapaszkodjon, mert most azt mutatjuk, hogyan néz ki ugyanő manapság. Igen, ez a férfi ugyanaz, mint aki a fenti fotókon látható.

És egy egészen közeli és egészen friss képet is mutatunk máris alább, ez most a héten készült. Esetleg itt már az életkorát is elárulhatjuk: Thierry Mugler 68 éves, jövőre decemberben tölti majd be a hetvenet.

Persze nem lehetünk teljesen biztosak benne, hogy ez plasztikai sebészet eredménye-e vagy valami egyéb módon állt be ez a drasztikus változás Thierry Mugler külsejében. Az biztos, hogy Thierry Muglernek a testépítés a hobbija, amint azt többek között az Instagramján is dokumentálja.

Marc Jacobs jut most az eszünkbe, aki szintén egy divattervező, és egyszercsak ő is elég drasztikusan kigyúrta magát, de azért Thierry Mugler egészen másik kategória. Az alábbi képen Mugler éppen Fergie ajkát ceruzázza.

Még egy fotó és búcsúzunk Thierry Muglertől. Ha önnek van véleménye, mondja el a poszt legalján! Csak egyetlen kattintás kell hozzá, ahogy a szíve diktálja!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az egyik leghíresebb francia luxusdivattervező egyben testépítő is

A nevét ön is biztosan ismeri, de tudta, hogy ennyire gyúr? És azt, hogy az arca ma teljesen más, mint 20 éve? Igen, a két fotón ugyanaz a férfi van!

10 · Nov 11, 2017 01:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
935
2301