Egy olyan fazont mutatunk önnek ebben a posztban, aki ellentétes végleteket egyesít egy személyben. Candy Kennek hívják, és imád mindent, ami rózsaszín és/vagy Hello Kitty, a körmét szereti élénk színekre lakkozni. De a gyúrást nyilván még a Hello Kittynél is jobban szereti, mert arcra-testalkatra egyébként egy elég tipikus Gyúrós Józsi lenne, ha nem úgy adná magát elő, ahogy.

De így adja.

Egy Berlinben élő, de osztrák fiatalemberről van szó, a teljes igazi neve a Wikipédia szerint Jakob Kasimir Hellrigl. Candy Kennek van egy markáns megjelenése és egy teljesen egyedi stílusa, és úgy néz ki, hogy ebből a kettőből anélkül is meg tud élni, hogy zenei karrierje különösebb figyelmet kapna.

Candy Kennek meglepően koszos a cipője a fenti képen, de nyilván nem ez benne az érdekes, hanem az, ahogy ötvözi a buzisat a heterómacsóssal, illetve a kislányosan cukit a horrorisztikusan félelmetessel. És ez utóbbi alatt nemcsak a fogdíszére gondolunk, mert ilyet azért láttunk már, de arra is.

Candy Ken természetesen az Instagramon is nagyon jelen van, és elég nehezünkre esik, hogy csak egy-két fotót tegyünk be ide végtelennek tűnő fiókjából, annyira erős a felhozatal. Kezdjük mondjuk egy tökpucér videóval.

Nem tudjuk, mennyire fér össze a Hello Kitty-márka a Barbie-val, de ha ez a Ken az a Ken, akkor van mellé (=alá) Barbie is. Az alábbi felvételen látható, hogyan piknikeznek ők édeskettesben.

Bár ahogy elnézzük, Candy Ken nagyon nem szándékozik egyvalaki mellett lecövekelni egy monogám kapcsolatban.

Kétvalaki mellett sem.

És ha fent a horrort emlegettük, ne merüljön ki a dolog szavakban, hanem szerepeljen itt egy kép még Halloween környékéről. Aki ismeri a Michael Alig révén a '80-as évek végén híressé vált club kid-mozgalmat, annak most bizonyára ők fognak bevillanni.

Candy Ken zeneileg abban a stílusban nyomul, amit a leginkább Kállay-Saunders András csipszreklámjához lehet hasonlítani. Az alábbi klipet azért választottuk, mert kicsit olyan, mintha a Balatonon forgatták volna, bár ha jól látjuk, a helyszín igazából a Boden-tó volt. Ennyi Candy Ken után már nem lehet biztos benne az ember, hogy jól lát-e bármit is, mindenesetre Candy Ken Bregenzben született, ami ennek a tónak a partján fekszik.

Ha ön idáig legörgetett ebben a posztban és még a fenti videót is képes volt végignézni/-hallgatni, akkor ön vagy nagyon unatkozik, vagy valami még komolyabb probléma lehet a háttérben. Javasoljuk, hogy a tüneteket mindenképpen vegye komolyan, és hogy alább szavazzon egyet a szavazócsík segítségével jelenlegi közérzetének megfelelően.

1064
590