Mi is megkértünk a Szigeten fesztiválozókat, hogy vegyék le a pólójukat, de mi csak egy-egy fotó kedvéért kértük ezt. Jóval továbbment Polyák Eszter divattervező, aki Donat-E-shirt cím alatt futó projektjében ráadásul elkérte örökbe a frissen levett pólókat, és a dolognak ez még csak a kezdete volt. Mindent tartalmaz az alábbi videó.

A fesztiválozókról leszedett felsőruházatból vadi új pólók lettek, mégpedig úgy, hogy a tervezőnő valamennyi darabon más-más hazai zenésszel dolgozott együtt: részt vett például a Welhello, a Quimby és Pásztor Anna. A használt pólókból újrakonstruált trikókat most pénteken lehet majd megvenni egy árverésen, amelynek teljes bevételét a Bethesda kórház kapja meg. A befolyt összeget az égési sérült gyerekek ellátására fogják fordítani. Az esemény facebookos linkjéért kattintson ide, ha a teljes sajtóközleményt el szeretné olvasni, akkor pedig gördítse le az alábbi keretest!

Donat-E-shirt

A „donat-E-shirt”, egy jótékonysági projekt, amely Polyák Eszter divattervező kezdeményezésével jött létre. A donat-E-shirt alapanyagát, a fesztiválozok által felajánlott ruhadarabok adták. Az egyedi sesignerpólók terveinek megalkotásában azonban nem csak a fesztiválozók vettek részt, a jótékonysági mozgalomhoz szívesen csatlakoztak közismert magyar előadók is. A zenészek - Wellhello, Péterfy Bori, Magna Cum Laude, Pásztor Anna, Quimby, Tarján Zsófi, Pély Barna, Sena Dagadu - most dizájnerként, Eszter tervei alapján alkották meg egyedi, saját stílusú pólóikat.

A pólók elárverezése december 22. péntek – 14.00 – 23.59-ig tart, és a www.eszterpolyak.com oldalon lesz elérhető.

A bevétel 100%-a a Bethesda Kórház Alapítványának megy, ahol ezt égéssérült gyerekek gyógyítására fordítják.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezért vetette le Polyák Eszter a fesztiválozókkal a pólójukat

A divattervezőnek a Szigeten indult projektje most fog a finisbe érni. Részt vett a Wellhello, a Quimby és Pásztor Anna is!

0 · Dec 18, 2017 02:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
417
528