Mikor a királyi ház kerül szóba, általában II. Erzsébetről, Katalin hercegnéről és családjáról, Dianáról vagy a hamarosan megházasodó Harry hercegről beszélünk. Pedig a família sokkal nagyobb, csak kevesebb szó esik azokról, akik nincsenek a trón közvetlen közelében. Ha valamelyikük szintén szeretné, hogy foglalkozzanak vele, valami mással kel kitűnnie. Így tett például Arthur Chatto. A fiatal srác a királynő húgának, Margit hercegnőnek az unokája, és megkockáztatjuk, hogy ezen kívül ő Erzsébet legkigyúrtabb rokona. A testi adottságiról pedig az Instagram-oldalán keresztül értesültünk.

#Chatnoleg

Arthur Chatto (@artchatto) által megosztott bejegyzés,

Bár már 2013 óta jelen van a képmegosztón, tavaly kezdett el aktívan posztolni – talán ez egybeesett azzal, hogy izmokat növesztett –, és több mint 30 ezer követője van. Ez persze nemcsak a kontentjének köszönhető, hanem annak is, hogy egyike azon nagyon keveseknek a királyi családból, akiknek van saját maguk által menedzselt közösségi oldaluk.

Finish freshers with a brisk Scottish swim

Arthur Chatto (@artchatto) által megosztott bejegyzés,

Mivel Chatto csak a 23. az öröklési sorban, szinte teljesen esélytelen, hogy valaha a trónra kerüljön, így élvezheti, hogy a királyi család tagja, de sokkal szabadabb és hétköznapibb életet élhet, mint a királynő és Katalinék. A 18 éves fiú jelenleg Skóciában tanul, ahol láthatóan eléggé élvezi az átlagos egyetemisták mindennapjait, amikor éppen nem kondizik.

Who wears under armour to a club you ask

Arthur Chatto (@artchatto) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a srác II. Erzsébet legkockásabb hasú rokona

A 18 éves Arthur Chatto a királynő húgának az unokája, és elkezdett izomfotókat tolni az Instagramra.

2 · Jan 06, 2018 09:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
315
451