Mindig látványosak a gyúrás szerelmeseinek előtte-utána fotói, de ez az alábbi hosszú idő óta a kedvencünk.

Lehet, hogy ön úgy érzi, hogy nem elég nagy a különbség a kép két fele között, de rögtön másként fog ránézni a fotóra, ha eláruljuk azt a nemtitkot, hogy ez nem ugyanaz a személy két külön pillanatban, hanem két személy egyszerre. Egy ikerpárról van szó természetesen, és azzal viccelődnek, hogy a bő póló mennyire rejti az izomzatot, míg a feszülős atlétától erőművésznek néz ki az ember.

Íme egy kép, ami mutatja, mennyire egyformára van kigyúrva ez a két testvér. A nevük Austin és Justin Starks, húsz évesek, és Georgia állam fővárosában, Atlantában élnek.

A specialitásuk a súlyemelés, hetedik osztályos koruk óta edzenek együtt. Íme egy igazi előtte-utána fotó, amin kb. másfél év fejlődése látszik. Edzeni rég edzettek már 2016-ban is a fiúk, de ekkor kezdtek csak igazán odafigyelni az étkezésre, a diéta pedig látványos változást eredményezett.

És ha már az étkezésnél tartunk, jöjjön még egy előtte-utána fotó: ezúttal egy evés előtti és utáni kép.

A két fiatalember az orvosi egyetemre tanul, sok sikert kívánunk nekik! Egy képet mutatunk még róluk, legalul pedig szavazzon mindenki, akinek van véleménye!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Észreveszi, mi a poén ebben az előtte-utána gyúrós képben?

A magyarázat roppant egyszerű, a lényeg pedig az, hogy találtunk egy eszméletlen jó edzős-súlyemelős Instát.

8 · Jan 17, 2018 02:09pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
726
1429