John Maclean egy skót sminkguru, aki úgy döntött, hogy egy relatíve bő lére eresztett oktatóvideóban megmutatja, hogyan kell egy férfit teljes terjedelmében kisminkelni. Legalábbis a cím ezt ígéri, de igazából csak az övön felüli testrészekről van szó, valamint az is fontos, hogy ez elvileg egy úgynevezett láthatatlan smink, azaz Maclean csak bőrszínű, vagy ahhoz nagyon közeli árnyalatú termékeket használ a modelljén. Szóval nem testfestésről van szó.

A kisminkelés alatt álló fiatalember alapjáraton is kocakhasú, tekintettel arra, hogy rúdtáncos-akrobata, de ez a videó megmutatja, hogy a már meglévő izomzatot-fizikumot hogyan lehet még látványosabbá tenni. Nem rövid ez a videó, de minket valamiért borzasztóan lekötött. Mégis, ha ön úgy érzi, hogy lankad a figyelme, nem gond, görgessen lejjebb, alább még két videót mutatunk, ahogy (néha) szoktuk!

Három tény a Fischerspooner együttesről, akiknek a legutóbbi albumán az REM-ből ismert Michael Stipe is közreműködött dalszerzőként és producerként:

  1. A Fischerspooner leghíresebb száma az Emerge 2001-ből.
  2. A Fischerspooner (a szerző szerint) legjobb száma a Never Win 2005-ből.
  3. A Fischerspooner legutóbbi száma a Butterscotch Goddam 2018-ból. Ha ön szereti a kevés ruhában táncoló táncosokat és a kreatívan bevilágított klipeket, akkor ezt imádni fogja.

A harmadik videó pedig sporttémájú, öt brit férfitornász próbálja ki a női felemáskorlátot – felemás végeredménnyel, ha ha ha!!!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így kell egy kockahasat kisminkelni

Tippek egy sminkmestertől arra, hogy a meglévő izomzatot hogy lehet látványosabbá tenni, plusz táncosok popklipben és férfitornászok felemáskorláton.

4 · Feb 21, 2018 03:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
708
1253