Két éve már, hogy Gwyneth Paltrow-t titokban eljegyezte a pasija, Brad Falchuk. Ugyan erről először csak egy közeli barát tájékoztatta a nyilvánosságot, szerencsére a színésznő nem sokkal később a saját magazinjában is bejelentette ugyanezt. Szóval ha ön még abban a tudatban élt, hogy Paltrow még mindig Chris Martin felesége, akkor ki kell ábrándítanunk, ugyanis ők már 2016-ban elváltak. 

A színésznő a forgatókönyvíró Brad Falchukkal a válási folyamat kellős közepén jött össze, szóval már több mint három éve együtt vannak. Állítólag kiváló a kapcsolatuk (ehhez alighanem hozzájárul Paltrow vaginagőzölési tehetsége és a jádetojás rendszeres használata is), de ami ezt még jobban bizonyítja, az a mód, ahogy a színésznő március 1-jén felköszöntötte jövendőbelijét az Instagramon (hol máshol?). 

Happy birthday @bradfalchuk you are the grounding force, the epitome of love and kindness. Thank you for being my beacon.

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Elvégre ki ne örülne, ha a 47. szülinapjára egy saját magáról készült fotót kapna életepárjától? Na ugye. Alighanem Falchuk is lenyűgöződött, amikor rádöbbent, mennyire baromi jól néz ki egy szál törcsiben, kalappal a fején, bakancsban, a csípője mellett önálló életet élő ruhaneműkkel. A színésznő persze kedves szavakkal is elárasztotta, hogyaszondja

Boldog szülinapot, #bradfalchuk, maga vagy a földi erő, a szeretet és a kedvesség megtestesítője. Köszönöm, hogy a világítótornyom vagy. 

Nos, ön mit gondol a látottakról? Alább szavazhat. 

401
533