Nem sok kvíz volt eddig a Kockahas blogban az évek során: összesen kettő, egy filmes és egy általános műveltségi. De most készítettünk egy újat, egy őszi a posztunknak a sikerén felbuzdulva, amiben úgy mutattunk be egy sportolót az Instagramján keresztül, hogy csak a poszt legalján árultuk el végül, hogy mit sportol a fiatalember.

Ehhez a mai kvízhez összeválogattunk 11 nemzetközi sportolót, akiket ön arcról feltehetőleg nem fog felismerni. Nem baj, nem is az lesz a kérdés, hogy kik ők. Mindegyikük Instagramjáról kiválasztottunk egy-egy olyan fotót, amin rendesen látszik, hogy milyen fizikummal rendelkeznek, de úgy egyébként nincs konkrét utalás a sportágjukra. A feladat az, hogy össze kell párosítani a sportolókat az általuk professzionális szinten űzött sporttal, hiszen mindegyik sport másmilyen testet kíván meg, másmilyen fizikumot alakít ki, nyilván tök máshogy néz ki egy maratonfutó és máshogy egy testépítő.

Szóval az a feladat, hogy tippelje meg egy-egy fotó alapján, hogy ezeknek a férfiaknak melyik sport csinált ilyen izomzatot! Persze ha ön felismeri egyik-másik sportolót, és arcról megmondja, hogy milyen sportot űznek, akkor önnek még könnyebb dolga van, de természetesen a kvíz végén megmutatjuk majd minden esetben, hogy kiről van szó pontosan, szóval a játék befejeztekor mindent elárulunk majd.

10 profi sportoló Instagramjáról mutatunk képeket. Tippelje meg a fizikumuk alapján, hogy mit sportolhatnak!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kvíz: találja ki az izomzatból a sportágat!

Profi sportolókat mutatunk olyan képeken, ahol az izmaik látszanak, de a sportágjukra nincs utalás. Így is rájön, ki mivel edzi a testét?

230 · Mar 04, 2018 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
499
388