Ebben a posztban egy Brooks Laich nevű férfit mutatunk be önnek, akit a Velvetből onnan ismerhet, hogy a 34 éves kanadai férfi Julianne Hough táncos-színésznő férje. 2014 elején jelentették be a kapcsolatukat hivatalosan, az esküvő idén tavasszal volt. Ha ön sportrajongó, akkor azonban onnan is ismerős lehet ez a fiatalember, hogy Brooks Laich sikeres kanadai jégkorongozó, az Ottawa Senatorsban kezdett, de a Los Angeles Kingsben játszott a legtöbbet pályafutása során. A 34 éves sportoló az utóbbi időben egyre többször vállal celebes felkéréséket híres neje oldalán, az alábbi fotóösszeállításban ilyen alkalmakról is láthat képeket.

De Brooks Laich nemcsak celebeseményeken villogtatja a sármját, hanem fenntart egy 10/10-es Instagramot is, olyan fotókat posztolva, amiket egyszerűen vétek kihagyni egy Kockahas című blogból. Az alábbi képen a sógora látható mellette, Derek Hough.

Itt a felsőteste mellett a humorérzékét is megvillantja!

Magic 🎩

A post shared by Brooks Laich (@brookslaich) on

Bár Laich fotói jó részének a témája az edzés, azért nyaralós fotó is akad szép számmal.

Ez a nyaralást meg az edzést vegyítő poszt legyen itt utolsó, most már nincs más hátra, csak a szavazás! Tetszik? Nem tetszik? Klikkeljen egyet alul a szavazócsíkra!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egyszerű hokis volt, most instasármőr híres és dögös feleséggel

Julianne Hough táncos-színésznő férje egy kanadai jégkorongozó, Brooks Laich. Gyönyörű párt alkotnak ők együtt.

12 · Mar 12, 2018 07:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
320
555