Nico Tortorellát a legnagyobb jóindulattal sem lehetne az A-listás hollywoodi színészek közé sorolni, de benne volt például a Sikoly 4-ben, 2015. óta pedig a Younger című sorozat sztárja. Az, hogy ilyen karriert tudhat maga mögött, már csak azért is figyelemre méltó, mert nyíltan biszexuális, és ezzel saját számvetése szerint az egyetlen ilyen férfi jelenleg Hollywoodban. Itt meg lehet vele hallgatni-nézni egy nagyon hosszú, de nagyon érdekes interjút, amiben többek között azt mondja, hogy saját magán kívül még egy biszexuális személyt tud említeni, Anna Paquin színésznőt.

Tortorella 2007. óta ismeri Bethany C. Meyerst, és ami először barátságnak indult, az mostanra oda jutott, hogy március 17-én közzétették, hogy összeházasodtak. A them.us nevű oldalon lehet erről elolvasni a gondolataikat, plusz fotók is vannak – elég egyénien oldották meg Tortorelláék az esküvői ruhák kérdését.

De mi is összeszedtük a saját képsorozatunkat Tortorelláról, ami jól mutatja, hogy a 29 éves színész aktívan részt vesz az LMBT-közösség életében, a fenti borítóképen például egy transznemű modellel látható, de Gus Kenworthyvel szintén fényképezkedett a RuPaul's Drag Race legfrissebb évadának bemutatóján. Tette ezt már csak azért is, mert vendégzsűritagként szerepelt a travivetélkedő legutóbbi adásában.

Tortorella azért a Kockahas blogba került, mert nem túl meglepő módon modellkedett is, az Instagramját nagyon szűkszavúan, de szemléztük már itt egyszer. Hogy hogyan készül a jó Instagram-fiók, arról Tortorella az alábbi videóban magyaráz, és az egyik tippje, hogy meztelenkedni kell.

Hát nézzük, ő hogyan meztelenkedik a saját Instagramján! Például így.

dead sea. live see. king davids. #niconiconico

A post shared by nicotortorella (@nicotortorella) on

Na, hogy tetszik? Kérjük, ha van véleménye, kattintson egyet a poszt alján a szavazócsíkra! Köszönjük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megnősült Hollywood egyetlen biszexuális férfiszínésze

Nico Tortorella nyíltan vállalja szőrös mellkasát és azt, hogy mindkét nemhez egyaránt vonzódik. Házastársául mindenesetre egy nőt választott.

3 · Apr 10, 2018 05:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

nico in arabic means fuck him. #niconiconico @nicolaformichetti 📷

A post shared by nicotortorella (@nicotortorella) on

475
1097