A feltűnően jó megjelenésű férfiakra szokták mondani, hogy modellkülsejűek. Csakhogy nem mindenki modell, aki modellkülsejű, és nem minden modell modellkülsejű. Hogy első ránézésre mennyire nem szabad ítélkezni, azt most egy kvízzel próbáljuk bizonyítani.

Ebben a játékban 12 fotót lát majd, az Instagramra posztolt 12 portréról/szelfiről van szó. Mindegyik férfiakat ábrázol, de ezeknek a férfiaknak csak a fele hivatásos modell, a többieknek valami más foglalkozása van, aminek a divathoz-szépséghez-jó külsőhöz semmi köze. Meg tudja állapítani egy-egy instagramos szelfi alapján, hogy egy hivatásos modellről van-e szó vagy nem?

Hadd tegyük hozzá, hogy a hivatásos modellek mind szerepelnek a mérvadónak elfogadott models.com című oldalon a jelenleg legnépszerűbb, legkeresettebb, illetve legtöbbet kereső manökenek között. Azt hiszi, első ránézésre kiszúrja őket? Hát most kiderül!

Vigyázzon, a játék időre megy! Ne gondolja túl, tippeljen az első benyomása alapján, a végén úgyis megmondjuk a helyes megfejtést!

Fiatalemberek Instagramjairól mutatunk szelfiket. Tippeljen, hogy melyikük dolgozik profi modellként!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
388
445