Rövid bevezető azon olvasóink kedvéért, akik nem ismerik behatóan a Tinder nevű társkereső app működését: ez az alkalmazás más társkeresők profiljait mutatja a júzernek, és ha nem tetszik az illető, akkor balra kell őt húzni, ha tetszik, akkor meg jobbra. Az alkalmazás a mi fotónkat is megmutatja a másik júzernek, és ha ő is jobbra húz bennünket, azaz mindketten tetszünk egymásnak, akkor az egy match, azaz találat, és a Tinder összeköt minket a potenciális romantikus partnerrel.

Rövid bevezető azon olvasóink kedvéért, akik nem ismerik behatóan A nagy Ő című társkereső műsor működését: ez a reality borzasztóan régen indult, és úgy kezdődött The Bachelor néven, hogy egy csodás férfi kegyeiért vetélkedett egy csapat nő, akik közül a Nagy Ő minden adásban kiszórt kb. egyet, amíg a végén ki nem választotta igazi szerelmét a jelentkezők közül. A műsornak van meleg változata és fordított verziója is, ez utóbbi a The Bachelorette, amiben férfiak küzdenek egy álomnőnek kikiáltott nő kegyeiért. Ez utóbbiban szerepel most az alábbi férfi, Jordan Kimball, aki az egyik kérője az ügyeletes jócsajnak, alább rózsával a zsebében látható.

Szóval ez a bizonyos Jordan Kimball 26 éves és amikor éppen nem egy realityben keresi a szerelmet, akkor modellként dolgozik, ezzel összhangban olyan képeket is tartalmaz az Instagramja, mint az alábbi.

Growing comes with pains

A post shared by Jordan Kimball (@jordan__kimball) on

A fiatalember azt állította a The Bachelorette legutóbbi adásában, hogy kapott egy hivatalos üzenetet a Tindertől, miszerint csak a 2017-es évben 4000 találata volt, azaz minimum 4000 nővel húzták egymást jobbra. Sőt, ehhez hozzátette, hogy ez az extrémmagas szám úgy jöhet ki, hogy őt az általa kedvelt nők 100%-a jobbra húzza. Ez azt jelenti, hogy Kimball azt állítja, hogy ő (a tinderes profilja alapján) az általa kedvelt nők 100%-ának bejön. Egy olvasónk ettől drasztikusan eltérő arányról számolt be pont a napokban.

Mindezt a Huffington Post cikkéből tudjuk, akik a minőségi újságírás jegyében meg is keresték a Tindert azzal a kérdéssel, hogy ez igaz lehet-e az amerikai társkereső műsor versenyzőjének állítása, amire azonban sajnos a Tinder nem válaszolt vissza. Valaki mindenesetre máris akadt, aki a Twitteren vallotta be, hogy egyike volt azon nőknek, akik jobbra húzták Kimballt a társkeresőn. Már csak a maradék 3999-et kell megtalálni.

You can’t stop the rain

A post shared by Jordan Kimball (@jordan__kimball) on

Önnek hogy tetszik ez a roppant magabiztos fiatalember? A poszt alján lehet szavazni, és természetesen azt az eredményt várjuk, hogy 100%-ban csak szívek fognak érkezni!

White wine

A post shared by Jordan Kimball (@jordan__kimball) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a férfi, akit a nők 100%-a jobbra húz a Tinderen

Az amerikai The Bachelorette nevű társkereső műsor versenyzője hozzátette, hogy csak 2017-ben 4000 nővel találtak egymásra a Tinderen.

12 · Jun 13, 2018 11:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
2852
799