Dan Reynolds 30 éves és az Imagine Dragons nevű rockegyüttes frontembere. A rocksztárnak a felesége, Aja Volkman is rocksztár volt, három lányuk született, de hét év után most áprilisban jelentették be, hogy elválnak.

Reynolds a zenekarával már Magyarországon is járt, legnagyobb slágerei a Radioactive, a Demons és a tavalyi Believer. Ez utóbbival azonos című dokumentumfilmben szerepel most Reynolds, amelynek témájául alapvetően a mormon fiatalok szolgálnak, hiszen Reynolds maga is mormon családba született Las Vegasban, cserkészkedett és dolgozott is hittérítőként egy ideig.

Közelebbről azonban a leszbikus-meleg-biszexuális-transznemű mormon fiatalokról szól ez a film, amint az a trailerből is kiderül.

Ettől nyilván nem független, hogy most, hogy a világon mindenhol sorban tartják az idei pride felvonulásokat, Reynolds egy Michiganben tartott koncerten egy szivárványos zászlóban lépett fel. Alább rengeteg kép van róla zászlóval és anélkül, nézegesse végig, ha van kedve! Sőt, mint a Kockahas blogban mindig, legalul szavazni is lehet a fotókról.

1001
1436