2009. július 9-én indult a Kockahas blog, ami azt jelenti, hogy ma kilenc éves ez a rovat, amely mellesleg eléggé ritkaságnak számít a magyar sajtóban: nem igazán van rajtunk kívül más, aki ennyi figyelmet szentelne a férfiaknak, a megjelenésüknek, az öltözködésüknek, a fizikumuknak és persze a személyiségüknek is. (Vagy ha van, akkor nem olvassuk őket, elnézést.)

A Kockahas blog legelső születésnapjától kezdve minden évben ezen a napon éves összesítést készítünk, megmutatjuk, ki tetszett a legjobban az elmúlt 365 napban lelkesen kattintgató nézőinknek, de azt is összevetjük, ki tetszett a legkevésbé a nem annyira lelkeseknek. Négy kategória van, nézzük, melyikben ki lett a rekorder!

A legnézettebbek

Az első kategória a legnézettebb posztjaink listája. Az alábbi felsorolásból az derül ki, hogy ki az, akire a legtöbben kíváncsiak voltak, melyik volt az a téma, ami a legtöbb nézőnknek felkeltette az érdeklődését.

  1. Gordon Ramsay – A címben is írtuk már, hogy Gordon Ramsay testét szerették volna látni a legtöbben, szóval az első helyezett már nem meglepetés: az elmúlt egy évből az a poszt vonzotta a legtöbb nézőt, amelyikben a híres szakácsot egy szál gatyában lehetett megnézni.
  2. Jordan Barrett – Ennek a fiatalembernek a neve lehet, hogy nem cseng ismerősen, de tavaly az év modelljének választották, és számunkra attól vált különösen érdekessé, hogy Palvin Barbarával is dolgozott együtt. Annyira érdekessé méghozzá, hogy ez a poszt lett az év második legolvasottabb bejegyzése a Kockahas blogban.
  3. Loris Karius – A harmadik helyezett egy sportoló, akire akkor lett hirtelen mindenki kíváncsi, amikor szerencsétlen egy nagyot bénázott a BL-döntőben. Természetesen Loris Karius kapusi kvalitásait eszünk ágában nem volt értékelni a Kockahas blogban, ehelyett mutattunk róla egy rakás olyan fotót, ami azt bizonyítja, hogy a fiatalember modellnek is simán elmehetne.
  4. Injekciózó testépítők – A testépítés egy roppant lenyűgöző dolog, de sajnos művelői közül a legtöbben azokra voltak kíváncsiak az idén, akik az izomgyarapodáshoz egy illegális szert használnak, ami a két nyilatkozó brazil férfi szerint is bizonyára káros az egészségre.
  5. Pintér Tibor – És egy magyar férfi is befért a legnézettebb 5 közé. Pintér Tiborról egy videó tarolt, amiben a színész meztelenül fürdőzik. Ha még nem látta, kattintson a nevére, és már nézheti is!

A leglájkoltabbak

A második körben azt nézzük meg, hogy a Facebookon melyik posztok terjedtek a legmesszebbre, melyik tetszett a legjobban a közösségi oldal felhasználóinak. Az idén bekeményített a Facebook, és ezért kevesebben látnak minket ott, ezért a számok szerényebbek, mint a korábbi években, de persze így is jól mutatják, hogy melyik témák mozgatják meg a közösségi médiát használókat.

  1. Barta Róbert – Ebben a kategóriában is csak egy magyar férfi szerepel, de nagyon örülünk, hogy éppen az első helyen. Barta Róbertnek nemcsak a fotóit mutattuk meg ebben a nagy érdeklődést kiváltó posztban, hanem a fiatalember mesélt is nekünk az életéről, modellkarrierjéről, és ami utána következett.
  2. Vegán edzés – Egy hajszállal Barta Róbert mögött lemaradva bizonyos Ferdinand Beck lett a második, akiről tavaly nyáron írtuk meg, hogy vegán étrend mellett 23 kiló izmot szedett fel magára.
  3. Jordan Barrett – Ez a Jordan Barrett ugyanaz a Jordan Barrett, aki az előző ötösfogatban is szerepel. Sokan megnézték, sokan lájkolták is.
  4. Injekciózó testépítők – És az injekciózó testépítők szintén visszaköszönnek megint, ezen a listán is a negyedikek ők.
  5. Harry herceg – Harry hercegről az esküvője alkalmából készítettünk fotóösszeállítást, és annyira élveztük, hogy csak 50 képnél hagytuk abba. Úgy tűnik, önök is élvezték, mert ez lett az év ötödik leglájkoltabb posztja.

A legtöbb Jessz!

De a facebookozásnál sokkal egyszerűbb és menőbb módon is véleményezni lehet a Kockahas blog posztjait: erre szolgál a szavazócsík minden oldal alján. Azért szeretjük, mert itt nem csak lájkolni lehet, plusz azért, mert be se kell hozzá jelentkezni sehova, csak klikkel egyet az ember névtelenül és kész. Nézzük, arányaiban kik érdemelték ki a legtöbb pozitív szavazatot!

  1. Cisztás fibrózisos Thor – Ez a walesi férfi egy gyógyíthatatlan betegségben szenved, de rendületlenül edz, több szempontból is példát mutatva mindenkinek. Az meg csak hab a tortán, hogy közben olyan jóképű is, mint egy szuperhős. Nézőink 91%-a a Jessz! gombra kattintott Ben Mudge fotói láttán.
  2. James McAvoy – James McAvoy brit színész jól kigyúrta magát az utóbbi időben. A végeredménnyel nézőink 89%-a több, mint elégedett.
  3. Mark Wahlberg – Még egy színész van, aki szinte egyöntetű elismerést vált ki nézőinkből. Mark Wahlbergnek a nyaralós fotói nézőink 83%-a szerint ellenállhatatlanok voltak.
  4. Szexi pszichológus – Az ő neve Christos Barkas, és bár nem híres, nézőink 80%-ának nagyon imponált, hogy neki nemcsak izmai vannak, hanem PhD-je is.
  5. Baji Balázs – És ezen a listán ötödiknek futott be egy magyar férfi, Baji Balázs, akinek két fontos dolog van az életében: az atlétika és az állatok orvoslása. A rá szavazók 79%-a adott hangot a lelkesedésének egy-egy Jessz! szavazattal.

A legtöbb Nem annyira...

De persze nem mindig a Jessz! szavazatok győznek, mert ott a másik lehetőség is, a Nem annyira... az összetört szívet ábrázoló gomb alatt. Alább annak az öt férfinak a listáját olvashatja el, akikre a legnagyobb arányban érkeztek a negatív szavazatok, azaz sajnáljuk, de a Kockahas blog nézői szerint ők voltak az elmúlt egy év legkevésbé vonzó férfijai.

  1. Fashion Days modellek – Erre a listára is csak egy magyar vonatkozású poszt került fel, de sajnos pont az első helyre. Novemberben láttunk pár érdekes nadrágot viselő modellt Budapesten a Fashion Days egyik divatbemutatóján, amire 84%-ban negatív szavazatok érkeztek. Fel a fejjel, mi biztosak vagyunk benne, hogy a tervező akkor is örülni fog, ha a maradék 16% megveszi ezeket a nadrágokat!
  2. Obszcén tetoválású modell – Eléggé a véletlennek volt köszönhető, hogy a Vin Omi márka divatbemutatójáról érkezett fotókon februárban kiszúrtuk, mennyire 18+-os tetoválása volt az egyik modellnek. Rengetegen megnézték, rengetegen szavaztak, de 80%-nak nem tetszett.
  3. Szomorú, vékony modellek – Nagyon kedvelik a vékony testalkatú, a kifutón elkámpicsorodott arcot vágó modelleket bizonyos divattervezők. Kevésbé kedveli őket a mi nézőink 79%-a.
  4. Jordan Barrett – Elég vicces, hogy az év férfimodellje, akit fent is említettünk, a legkevésbé vonzók közé is bekerült. Ez azonban egy másik poszt róla, és nem csoda, hogy ez 78%-ban rosszalló reakciókat váltott ki, mert ez Palvin Barbara helyett seggmutogatást tartalmaz.
  5. Jaden Smith – És holtversenyben, szintén 78%-os nemtetszési indexszel Will Smith fia lett az ötödik.

Ez volt a Kockahas blog 2017-18-as szezonjának összesítése. Ha tetszettek ezek a témák, akkor kérjük, nézzen be hozzánk a következő egy évben is, kattintson, szavazzon, voksoljon, értékeljen, ajánljon, lájkoljon nálunk, hiszen amint látja, a Kockahas blogban az ön véleménye is számít.

479
283