Egy látványos átalakulást dokumentál az alábbi képsorozat, de az egyik érdekesség az egészben, hogy itt nem egy elhízott vagy nagyon vékony fiatalember kezdett el főállásként gyúrni, hanem egy olyan srác, akinek a külseje már a nagy átalakulás előtt is olyan volt, amivel elég sokan kiegyeznének.

A most 28 éves Jordan Dugger azonban nem egyezett ki. Az élettörténete ott kezdődik, hogy egy szerfüggők között leélt gyerekkor után már 14 éves korától dolgozott, de közben sikerült elvégeznie az egyetemet is, és saját autókereskedést alapított, majd hamarosan egyre jobb állásokat kapott nagy cégeknél. Aztán amilyen meglepetésszerűen gyorsan ívelt egyre feljebb üzleti karrierje már 24 éves korától, ugyanolyan váratlanul egyszercsak megszűnt a munkahelye, kirúgták, és ott találta magát állás nélkül.

A munkanélküliséget nagyon nehéz feldolgozni, Dugger is elszigeteltnek érezte magát és pánikrohamai lettek, ezért úgy döntött, régi nagy álmának szenteli hirtelen megnőtt mennyiségű szabadidejét: nekiállt heti sokszor gyúrni. Hamarosan a fitnesz területén is alapított egy saját céget, ez a Team DuggAesthetics, és ez is bejött. Most, hogy már az edzésnek él, saját bevallása szerint tízszer annyit keres, mint amennyit az öltönyös meló hozott a konyhára. Annyira jól megy a tanácsadói biznisz, hogy az Instagramja szerint már nem is tud új klienseket fogadni, várólista van. Úgyhogy egyelőre marad nekünk a képnézegetés, lapozgassa végig a fotókat, legalul pedig várjuk a szavazatát!

621
640