Laith Ashley egy 28 éves, New York-i fiatalember, aki dominikai, vallásos szülők gyermeke. Pszichológusdiplomát szerzett, és az egyetemen a családtól kapott örökséget továbbvive vallást is tanult, de emellett világéletében sportolt, úgyhogy lett egy olyan fizikuma, ami mellett gyakorlatilag garantált a férfimodell-karrier. Így is lett, Ashley évek óta keresett manöken.

A modellkedés, a folyamatos edzés és az egyetemi tanulmányok mellett Ashley színészként is kipróbálta magát Ryan Murphy idén nyáron bemutatott, zseniális, és méltatlanul kevés visszhangot kapott Pose című sorozatbában, sőt, énektanulásra szintén maradt ideje. A fiatalember most próbálja beindítani popkarrierjét, ennek egyik eszköze a Before You Go című szám és a hozzá tartozó, csajozós videóklip, ami egészen friss – ennek kapcsán pakoltuk össze ezt a posztot Ashley-ről, mert a WOW-nál olvastunk róla.

Természetesen Ashley egy látványos Instagram-fiókkal is rendelkezik, ahonnan kiderül, hogy ha nem borotválkozik, akkor szőrös a hasa meg a mellkasa. Álljon itt egy ilyen kép azok számára, akik macsóbb külsővel jobban szeretik a férfiakat.

Alsógatyareklámokban is büszkén domborít...

...de tökmeztelen kép szintén van róla!

Szóval egy vallásos, sportos és szőrös férfimodell, aki pszichológusi diplomával rendelkezik, de van csajozós zenei klipje is énekesként.

Kihagytunk bármi fontosat vele kapcsolatban?

Hmm...

Ja igen, esetleg még azt ideírhatjuk, hogy Ashley transznemű, 19 éves koráig lányként élt.

624
404