Az elmúlt hetekben, mint mindig, szorgalmasan instagramoztunk, és ennek során rátaláltunk öt izmos és hosszú hajú férfimodell fiókjára. Úgy döntöttünk, hogy mind az ötöt egy posztban osztjuk meg a Kockahas blog nézőivel, lássunk is neki(k).

View this post on Instagram

1 in the chat for beard 2 in the chat for no beard

A post shared by Jett Kenny (@jertkenny) on

Az első a fenti borítóképen divatbemutatás közben látható Jett Kenny, aki tipikus ausztrál jócsávónak néz ki, és az is. Talán elhamarkodott dolog két képből messzemenő következtetéseket levonni, de nekünk az a benyomásunk alakult ki, hogy lehet, hogy kedveli a vízi sportokat.

Geremy Brauval folytatjuk, akinek a haja nem is lehetne különbözőbb Jett Kenny sérójánál. A mikrofonfrizura sosem számított menőnek a '70-es évek vége óta, de Geremy Braunak így nő a haja, ő pedig hagyja, hogy nőjön.

És még a mellkasa is szőrös. Tényleg tiszta '70-es évek!

Tony Thornburg azt írja magáról a bemutatkozásában, hogy modell és színész, valamint hogy Hawaii-ról származik, viszont Zürichben él. Nagyon régóta növesztheti a haját.

View this post on Instagram

Soon home! #hawaii

A post shared by @ tonythornburg on

A férfi Pocahontas néha befonja, és az is jól áll neki!

View this post on Instagram

Hanapa'a #omilu

A post shared by @ tonythornburg on

Negyediknek Barrett John Lucak következik.

Nem sok minden derül ki róla az Instagramjából azon kívül, hogy torontói, de végülis miért lenne szükségünk ennél több információra ahhoz, hogy az alább beágyazott posztban levő három képet értékelni tudjuk?

Ötödiknek pedig még egy szőke herceget mutatunk. Jó, nem herceget, hanem modellt. Ő Carlton Ruth.

View this post on Instagram

How will you shape your life? Photo by @danascruggs #art

A post shared by Carlton (@carlton_ruth) on

Ettől a kanadai fiatalembertől valamiért két fekete-fehér képet választottunk, de természetesen ha több színre vágyik, kattintson a képre és megnézheti Carlton Ruth teljes Instagram-fiókját. Mi itt már csak a véleményére vagyunk kíváncsiak a hosszú hajú modellekkel kapcsolatban: a fotó alatt lehet szavazni. Hogy tetszettek?

568
598