A New Kids on the Block nevű együttes bemutatkozó albuma 1986-ban elég csúnyát bukott. Azért a menedzsment úgy érezte, hogy azért hátha a második album bejön majd, így 1988-ra elkészült a Hangin' Tough, ami aztán világsikert hozott a '80-as évek utolsó és a '90-es évek első fiúcsapatának.

Csak erről az albumról 2 dal lett No1 az USA-ban és egy harmadik az Egyesült Királyságban. Mark Wahlberg is nagyban annak köszönheti ekkor berobbanó, és máig tartó karrierjét, hogy akkor a bátyja, Donnie Wahlberg sikeres lett a New Kids on the Block tagjaként. A Hangin' Tough című album után az aranykorszak (vagy angol kifejezéssel imperial phase) még egy dalig tartott, ez volt a Step by Step 1990-ben, aztán ez a csapat kínos gyorsasággal kiment a divatból, de addig még belefért egy csomó vetkőzés és egy kis menőzés Halle Berryvel! Muszáj újranéznünk ezeket a fotókat!

Szóval a New Kids on the Block most a Hangin' Tough című album megjelenésének 30. évfordulójára állt újra össze, a fellépésen készült friss fotókat is megnézheti ebben a képösszeállítában a 30 éves régiek után.

755
1142