Kábé egy éve szúrtam ki Candy Kent az Instagramon, az élményt itt örökítettem meg. Az osztrák származású, meglehetősen egyedi megjelenésű modell/rapper/influencer azóta is tolja tovább ugyanazt, csak újabban a PornHubra tölti fel szerintem bűnrossz videóklipjeit, de ha ön már elmúlt 18, esetleg próbálja ki ezt a linket, hátha önnek bejön.

Egy másik újdonság: a szokásos obszcén-szexi-nevetséges-félelmetes képek közé Candy Ken a napokban beszúrt egy pár régi fotót is önmagáról. Ezekből kiderül, hogy egykor Jakob névre hallgatott, volt haja, de egyáltalán nem volt sportos.

Sőt, ahogy nézzük, néhány évvel ezelőtt lehetett ez, amikor még bieberfrizurája volt.

Mint mindenkinek, aki instagramozik, Candy Kennek is van mélyenszántó filozófiája a régi fotók mellé: azt mondja, inspirálni szeretne mindenkit. Ha neki sikerült átalakulnia úgy, hogy semmilyen szert nem használt hozzá, hanem 100% természetes úton gyúrta ki magát, akkor önnek miért ne sikerülne?

Valósítsa meg ön is az álmait ahelyett, hogy megpróbálna megfelelni a haverjai/társadalom elvárásainak és mindenféle kábító, illetve egyéb hatású szereket vagy akár alkoholt fogyasztana!

– üzeni Candy Ken.

És most, kedves nézőink, térjünk vissza a műsorújságokban előre meghirdetett programunkhoz.

1163
462