Emlékszik még ön erre a szelfire a 2014-es Oscar-gáláról?

Persze, hogy emlékszik, erre mindenki emlékszik, hiszen se előtte, se azóta nem volt ennyi gigasztár együtt egy szelfin. Meg tud róla nevezni mindenkit? Hát valószínűleg igen, egy kivétellel: Angelina Jolie-t a jobb szélen egy szimpatikus, szemüveges, fekete srác takarja ki félig. Tudja, hogy ki ő? Ugye, hogy nem? Nem baj, alább elmondjuk, mert a fiatalember az utóbbi hetekben újra bekerült a hírekbe.

Szóval ezt a srácot úgy hívják, hogy Peter Nyong'o, ő saját magát pedig úgy hívja, hogy Junior Nyong'o. Ha a vezetékneve ismerős, akkor az azért van, mert a nővére az a Lupita Nyong'o, aki Oscart nyert a 12 év rabszolgaságért, és benne volt a legutóbbi Star Wars-filmekben, plusz a Fekete párducban is. Nos, az öcs szintén színész, de emellett zenél is, valamint roppant látványos Instagram-fiókot működtet.

És nem, nem a mélyenszántó üzenetek miatt érdemes bekövetni ezt a fiókot, hanem mert Dzsúnyja Nyong'o egy borzasztó szimpatikus energiabombának tűnik a képek alapján.

Amiért most elő van szedve ez a 24 éves srác, az elsősorban az öltözködése. Ezt a fotót tessék megfigyelni.

Sőt, a fiatalember még ennél is tovább megy, mert amikor úgy érzi, szemrebbenés nélkül felvesz egy ilyet.

Nyilván ha ön rendszeres olvasónk, már nem igazán hökken meg az ilyesmin, de Nyong'ónak beszóltak a fotók alapján, hogy „tesókám azt hiszi, hogy jól néz ki ruhában”. Amire Nyong'o a Twitteren adta meg a választ, aminek pl. a Page Six is külön cikket szentelt: 

LOL nem „hiszem”... Tudom.

Innentől kezdve már csak az ön véleményére vagyunk kíváncsiak. Ön szerint is jól néz ki (ruhában vagy anélkül)? A kép alatt lehet szavazni!

718
494