Van, aki annak ellenére fogadja el a testét úgy, ahogy van, hogy mások szerint változtatnia kéne, más pedig annak ellenére változtat a testén, hogy a többség szerint jó úgy, ahogy van. Ebben a posztban egy olyan orosz fiatalembert mutatunk, aki az utóbbi kategóriába tartozik. Ennek a 22 éves, délnyugat-Oroszországban élő srácnak az a neve, hogy Kirill Teresin, és mindene a testépítés. Elsősorban a bicepszét akarja mindenáron megnagyobbítani, pedig saját bevallása szerint a családja és haverjai is ellenzik, hogy még nagyobbra növessze azokat. Az alábbi fotók novemberben készültek róla.

Régen még mindenki titkolta az ilyesmit, de ez a srác már nem is az első, aki kerek perec bevallja, hogy ő nem érte el az általa kívánatosnak tartott eredményeket pusztán edzéssel és fehérjedús étrenddel, ezért úgy döntött, hogy szúrni kezdi a bicepszét a synthol nevű olajjal, aminek a használata az egészségre veszélyes lehet. Az alábbi videón meg is mutatja, hova szúrja be magának a szert, hogy akkora felkarja legyen, mint Hulknak, a szuperhősnek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oroszország legnagyobb bicepsze a syntholtól ekkora

A 22 éves Kirill Teresin pár évig keményen edzett és fehérjedús diétán élt, de nem volt megelégedve az eredménnyel. Ekkor nyúlt az injekcióstűhöz.

0 · Feb 16, 2019 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
1206
1096