Pumped Gabo egy látványos képpárt osztott meg magáról az Instagramon, ami mutatja, hogy milyen volt 2013-ban, amikor még csak éppen, hogy elkezdett edzeni, és milyen ma. A fotókhoz egy kis sztori is tartozik, érdemes alább elolvasni.

View this post on Instagram

😂😂😂 pár napja találtam ezt a képet, lehet ti is nevettek, de nekem ez még viccesebb mert tudom hogy annak idején mi járt a fejemben. 😅2013ban 4 hónapja edzettem ekkor, emlékszem @jerseyshore -t és Zyzz videókat néztem a youtubeon minden nap, kondi szoli ment ezerrel. Itt már úgy gondoltam hogy nagyon ki vagyok pattintva és egy kopasz kigyúrt állatnak képzeltem magam, nem féltem sehol lekapni a pólót es feszítgetni párat egy kèp erejéig. Napszemüveg, napolaj mindig a zsebben.😅Atlétában és xs es pólókban mászkáltam mert csak az feszült rajtam. Minden nap arról álmodoztam hogy egyszer olyan leszek mint Zyzz, vagy mint @mikethesituation “a helyzet”. 😂😂

A post shared by @ pumped_gabo on

4 hónapja edzettem ekkor, emlékszem Jersey Shore-t és Zyzz-videókat néztem a Youtubeon minden nap, kondi-szoli ment ezerrel. Itt már úgy gondoltam, hogy nagyon ki vagyok pattintva, és egy kopasz kigyúrt állatnak képzeltem magam, nem féltem sehol lekapni a pólót és feszítgetni párat egy kép erejéig. Napszemüveg, napolaj mindig a zsebben. Atlétában és XS-es pólókban mászkáltam, mert csak az feszült rajtam. Minden nap arról álmodoztam, hogy egyszer olyan leszek, mint Zyzz, vagy mint Mike, the Situation.

Mindezt könnyezve nevető szmájlik kíséretében adja elő Pumped Gabo, de annyira nem vicces a dolog mégsem, ha belegondolunk, hogy két nagy példaképe közül az egyik 2011-ben meghalt, a másik pedig jelenleg börtönben van.

645
711