Irigyeljük Channing Tatum hidegvérét. Míg az emberek többsége a strandszezon közeledtével mindent megtesz, hogy formába hozza magát, a színészt szemmel láthatóan nem zavarja, hogy pocakot növesztett. 

Channing Tatum március utolsó napjaiban a mexikói Cabo San Lucában lazított kislányával és haverjával, a Maroon 5 frontemberével, Adam Levine-nel. Noha a képeken csak Channing tűnik fel, ő is bőven elég látnivalót jelent. 

Hiába pislog párszor, mielőtt újra ránézne a képre. Jól lát: Chaning Tatum Magic Mike-ból ismert acélos izomzata szerényen szublimált a mexikói napsütésben. Mondjuk mostanában nem is nagyon kellett kamerák előtt vetkőznie. Annak a filmnek a második része is már 4 éve került mozikba. Utána volt még egy-két szerepe, ahol szintén nem a hasán lévő kockák kapták a főszerepet, de az utóbbi években leginkább szinkronizálást vállalt. Közben véget ért a házassága, majd gyorsan becsajozott, amit az Instagramon hivatalossá is tett. Tény, hogy Tatum már nem egy gimis testépítő, de azért még így is elég jó pasi, nem?

1305
1137