Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Pusztai Olivér nyerte meg az idei Mr. Gay Hungary címet. Ez azért is nagy szó, mert az utóbbi években Magyarországon nem rendezték meg a versenyt, viszont mivel most esemény is volt és győztes is lett, Pusztai Olivér méretteti meg magát a május 5-ig tartó Mr. Gay World versenyen, Fokvárosban.

Pusztai Olivérnek több tucatnyi versenytárssal kell megküzdenie, köztük például egy családorvossal is. Ő Fran J. Alvarado, Spanyolország delegáltja. 

Alvarado lelkes Instagram-használóként gyakran tölt fel új képet az oldalára, ezek közül többön is orvosi ruhában van, hogy megmutassa követőinek, mennyire lelkes és elkötelezett a szakmája iránt. 

Igaz, nem ő az egyetlen szexi doktor a világon, emlékezzen csak arra kockahasú görög származású férfire, aki nemcsak állatorvos és szaxofonos volt, de még pszcihológiából is PhD-zott.

Azért nemcsak munkából áll Alvarado élete, szabadidejében szeret pózolni kamerák előtt, amit leginkább a vasúti síneknél tesz. 

Reméljük, egy forgalom elől lezárt vasúti pályaudvaron készültek a képek, ugyanis a rengeteg fotó alapján úgy saccoljuk, nem tíz percig tartott a nagy munka, aminek annyira nem is értjük a koncepcióját, de lehet, bennünk van a hiba. 

A Mr. Gay World tavalyi nyertese az ausztrál Jordan Bruno volt, aki egy főzős realityműsornak köszönhette mérsékelt ismertségét a verseny előtt. 

Ha tudni akarja, mihez szeretne kezdeni Pusztai Olivér Mr. Gay World címmel, amennyiben megnyeri a versenyt, itt elolvashatja a vele készített interjúnkat. 

483
470