Pumped Gabo szereti megmutatni izmait Instagram-oldalán. Legutóbb azt a hírt osztotta meg követőivel, hogy sikerült 90 kiló felé tornáznia magát, amire nagyon büszke, mert még sosem nyomott ennyit, ráadásul mindezt koksz nélkül érte el. 

Legújabb, fürdőruhás bejegyzésében is izmait megfeszítve pózol, ám a képhez tartozó kommentben arról ír, hogy kisgyerekként még szégyellte a testét. 15-16 éves korában annyira zavarta a vékonysága, hogy kínosan érezte magát, amikor valaki ránézett. 

Emlékszem fiatal koromban, 15-16 évesen 190 centis magassággal olyan vékony és fehér voltam mint egy papir lap, szégyelltem strandra, uszodába menni. Cikinek éreztem, zavart amikor az emberek rám néznek. Mára ez az érzés talán elmúlt

- olvasható a kép mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

Pumped Gabo korábban már egy olyan tartalmat is feltöltött az Instagram-oldalára, amin két képen hasonlítja össze magát. Az első még 2013-ban készült, amikor éppen, hogy elkezdte a testépítést, míg a másik kép aktuális fizikai állapotát mutatta, valószínűleg a 90 kg-s álomküszöb környékén.

427
411