Ezen a vasárnapon a heti trendet a Kockahas blogba tettük, az elmúlt egy hét ugyanis a fürdőruhás divatbemutatók hete volt, és a sok női modell után úgy éreztük, érdemelnek még egy kis figyelmet a férfiak is. Nemcsak a Miami Swim Week ért véget ezen a héten, hanem Firenzében is tartottak tegnap Maredamare fantázianévvel egy fürdőnadrágos eseménysorozatot, szóval erről a két helyről gereblyéztünk össze fotókat keresve a választ arra, hogy a divattervezők szerint milyen kiegészítő illik a leginkább a kockahashoz és a fürdőnadrághoz (merthogy kockahassal nem rendelkező fürdőnadrág-modellt egyik eseményen sem sikerült kiszúrnunk).

Persze végső soron nem is a divattervezőktől várjuk a választ, hanem egy sokkal inkább mérvadó forrásból: nézőinktől. Sőt, konkrétan öntől! Ha végiglapozta/-görgette a fotókat, kérjük, szavazzon! Mondja meg ön, melyik kiegészítő áll a legjobban egy férfinak a strandon a fürdőnadrághoz!

Napszemüveg

Az egyik legkézenfekvőbb, leghasznosabb és legpraktikusabb nyári kiegészítő, az előző heti trendet teljes egészében a napszemüvegeknek szenteltük. Akkor azonban régi és női napszemüvegekről volt szó, most viszont új és férfi szemcsiket tekinthet meg a képösszeállításban. Védik a szemet és trendik-futurisztikusak is egyben, legfeljebb akkor keltenek kicsit nevetséges hatást, ha az ember elfelejti levenni, ha bemegy valahova vagy ha lemegy a nap.

Nyaklánc

Ezt a túlméretes példányt tettem ide most első képnek, mert vizuálisan ez nyújtja a legtöbb ingert, és mert kicsit vicces, hogy olyan, mintha ez a férfi egy pánsíppal a nyakában strandolna. De elég belelapozni a képösszeállításba, hogy megnyugodjunk: ennél azért kisebb nyakláncok is vannak. Sőt, ennél csak kisebb nyakláncok vannak, medálként például kagylóval vagy kereszttel. A nyaklánc tűnik egyébként a legnépszerűbb trendnek abból a szempontból, hogy erre láttunk a legtöbb példát a különböző divatbemutatókon.

Hátizsák

Megint egy gyakorlati haszonnal bíró kiegészítő következik: a hátizsák. Nyilván nem kell magyarázni, hogy miért jó, ha az ember egy hátizsákban tudja magával vinni a cuccait a strandon, de feltűnt nekünk a fenti táska már csak azért is, mert úgy látszik, a tervezők kezdenek továbblépni a jelenleg nagyon trendi, zsinórból és szatyorból álló, fenékrelógó fazontól, amit a strandokon mostanában a leggyakrabban lehet látni.

Kigombolt ing

Van, aki szeret egy kigombolt inget felvenni a fürdőnadrághoz, és a fenti fotó arra mutat egy példát, hogy a tervezők annyira kedvelik ezt a trendet, hogy már van olyan ing, ami direkt a fecskéhez passzol ugyanazzal a pöttyös alapon szexiszájas mintával. Azon kívül, hogy trendi, ez is tud hasznos lenni: így nem ég le az ember válla.

Bicepszkendő

A hatból ez az egyetlen trend, amit én élőben, igazi strandon még sosem láttam, de hátha majd most a Ca-Rio-Ca Sunga Co. nevű cég népszerűvé teszi az egyik fürdőgatyahúzkodós modell segítségével. Mire jó, ha az ember ráköt egy kendőt a bicepszére? Hát talán az, hogy jobban izzad alatta felhívja a figyelmet a sok munkával kidolgozott izomra. Ha már egyszer ott van, az ember miért ne hívja fel rá a figyelmet?

Gyűrű

Melyik a legjobb kiegészítő a fürdőnadrághoz?

Apósom jut eszembe, aki egyszer elvesztette a jegygyűrűjét fürdés közben a tengerben. Nem lett meg, vett-csináltatott egy másikat, az is elveszett ugyanígy, úgyhogy most a harmadik jegygyűrűjét használja. Szóval a strandon, vagy legalábbis vízben való gyűrűviselés kockázatos tud lenni, de nem apósom az egyetlen, akit ez nem riaszt vissza, feltehetőleg a fenti modell sem veszi le kedvenc gyűrűit a strandon sem, ha már a firenzei divatbemutatókon is az ujján tartotta őket. Természetesen nála nem egy tipikus esküvői karikagyűrűről van szó, ezek a gyűrűk sokkal látványosabb kiegészítők – ön szerint hogy állnak a fürdőnadrághoz? Ha végignézte a képeket, kérjük, válassza ki a kedvencét a fenti szavazógép segítségével.

374
653