A Miss World nevű, 1951-ben Angliában alapított szépségverseny a világ 4 legrangosabb szépségversenye közé tartozik a Miss Universe, a Miss Earth és a Miss International mellett a Wikipédia szerint, bár őszintén szólva nekem nem rémlik, hogy az utóbbi kettőről hallottam volna már, pedig biztos.

Mindenesetre a Miss World rendszeresen küldi nekünk a sajtóközleményeit, és most arról írtak, hogy megtartották a verseny férfiváltozatát, amiben a „world's most desirable man” címet adják ki, azaz a győztes a világ legkívánatosabb férfijaként kap elismerést. Az augusztus 23-án megrendezett döntőben az idei győztes Mr. World England, azaz Anglia legkívánatosabb férfija lett, akinek a neve Jack Heslewood. A fenti borítóképen a győzelem pillanata látható, alább a fiatalember Instagramjáról válogatunk.

A Mr. World verseny hivatalos honlapja itt található, és többek között az derül ki belőle, hogy Jack Heslewoodot 72 ország versenyzői közül találta a legjobbnak a bizonyára nagyon nehéz helyzetben levő zsűri.

Heslewood azt írja magáról az instagramos bemutatkozásában, hogy teljesítette az Ironman próbát, de ugyanitt azt is írja, hogy emellé rakétafizikus, szóval nem vagyunk benne 100%-ig biztosak, hogy mit mennyire szabad komolyan venni. A lényeg: a Mr. World zsűrije után most véleményt mondhat ön is a legújabb szépségkirályról. Ön szintén kívánatosnak találja Heslewoodot? A poszt legalján lehet szavazni!

1462
520