A Magic Men Live! egy nagyjából ugyanolyan vetkőzőshow, mint a Chippendale, csak a Chippendale egy márkanév, úgyhogy azt nem használhatják, így valószínűleg direkt választottak egy olyan nevet helyette, ami a Magic Mike című filmre emlékezteti a közönséget. Nos, ez a szórakoztató műsor most Hollywoodban turnézik, ezért a múlt hétvégén rendeztek neki egy eseményt az Avalon nevű helyszínen.

Itt a Magic Men tagjain kívül női hírességek jelentek meg, de persze nem Meryl Streep meg Michelle Obama, hanem náluk pár fokkal kevésbé ismert színésznők-médiaszemélyiségek. Viszont a táncosok annyira örültek mindenkinek, hogy a legtöbb nőt felkapták a karjukba egy-egy fotó erejéig. Az ilyen karbantartós képekkel kezdődik az alábbi összeállítás, de persze vannak normális pózolós fotók is, amik olyanok, mintha egy átlagos vörösszőnyeges eseményen készültek volna. Azt leszámítva persze, hogy egyik férfin sincs felsőruházat.

Ha többet szeretne látni belőlük/tudni róluk, a Magic Men Live honlapja itt található. Ha viszont a véleményét szeretné kifejezni a képekről, azt az alábbi szavazócsík segítségével teheti meg.

423
374