A múlt héten debütált a One Direction maradék négy tagja közül a leghíresebbnek, Harry Stylesnak az új száma Lights Up címmel. A dal a 25 éves énekes második szólóalbumát harangozza be egy olyan klippel, aminek jó részét Styles (fél)meztelenül tölti egy csapat szintén (fél)meztelen személlyel valami orgiaszerűséget művelve. Amire sokan felkapták a fejüket, az az a mozzanat, hogy Styles férfiakkal és nőkkel egyaránt látható intim közelségben a videóklipben. 

A megjelenés óta eltelt egy hét, ennyi idő arra volt elég, hogy a dal az Egyesült Királyság harmadik legnépszerűbb-leghallgatottabb számává váljon a hivatalos slágerlista szerint, valamint arra, hogy a rajongók-érdeklődők elkezdjenek azon töprengeni, hogy a videó egyes jeleneteit fel lehet-e fogni coming outként, tekintettel többek között arra is, hogy Styleszal kapcsolatban, bár pl. olyan híres barátnője is volt, mint Taylor Swift, régóta kering a pletyka, hogy meleg.

Én minden héten olvasom a Chart Watch nevű blogot, ott is előkerül most megint a téma a Lights Up kapcsán, a Capital FM posztja pedig emellett arra a tényre is felhívja a figyelmet, hogy a dal pont a nemzeti comingout-napon jelent meg, ezzel a biszexualitás himnuszaként emlegetve ezt a számot. Az oldal tetején levő borítókép tavasszal a Met-gálán készült, ahol Stlyes blúzban, fülbevalóban, többszínűre lakkozott körömmel vett részt, mondjuk ezt azoknak, akik úgy érzik, hogy 2019-ből az ilyesmiből bármilyen következtetést le lehet vonni.

1037
952