Sade egy 60 éves brit-nigériai énekesnő, aki a róla elnevezett együttes frontembere volt, és a legnagyobb sikereit a '80-as és '90-es évek fordulóján aratta. A legemlékezetesebb száma valószínűleg a Smooth Operator.

Sadéval kapcsolatban a World of Wonder szúrta ki, hogy gyermeke transznemű, amiről a fiú, Izaak Theo lelkesen posztol az Instagramra. Az alábbi fotón édesanyjával együtt látható, aki mindvégig támogatta fiát abban, hogy lánytestbe született gyermekének a teste is férfitestté váljon.

A fenti poszttal köszöni meg Izaak Theo édesanyjának, Sadénak, hogy támogatta abban a hat hónapban, amíg a kezeléseket-műtéteket végrehajtották rajta. Theo immár félmeztelen képet is posztol magáról.

Íme még egy kép...

...és még egy videó még az eljárás elejéről januárból, amelyben Izaak Theo arról beszél, hogy a plasztikai sebészek az alkarján növesztenek neki húgycsövet, amelyet ahhoz használnak fel, hogy vagináját fallosszá alakíthassák át. Izaak Theo egyébként nem az első transzférfi ebben a blogban, kattintson csak ide!

497
906