Ez a poszt Andrew Scott színészről szól, illetve különösen az ő egyik szerepéről: ő volt a pap a Fleabag című sorozat második évadában. A Fleabag egy brit vígjátéksorozat, ami eddig kb. mindenkinek tetszett, aki megnézte, így többek között az Emmy-díjakat odaítélőknek, vagy mondjuk nekem is. A Fleabag nagy erényei között van az író-főszereplő Phoebe Waller-Bridge forgatókönyve és színészi játéka (ő áll Scott mellett a fenti borítóképen), az Oscar-díjas Olivia Colman színészi játéka, és nem utolsó sorban Andrew Scott színészi játéka, aki a forgatókönyv szerint „A Pap”, de egy jó ideje mindenki csak „The Hot Priest”, azaz kb. a szexi pap néven emlegeti, amint azt Waller-Bridge a múltkor a Saturday Night Live-ban megjegyezte. Íme az Amazon Prime összeállítása arról, hogy miért van ez.

Amióta Richard Chamberlain borzolta a kedélyeket a Tövismadarak főszereplőjeként, valószínűleg azóta nem tűnt fel tévésorozatban ilyen lelkes visszhangot kiváltó pap.

Andrew Scottról néhány alapvető adat: 43 éves, ír származású, meleg, és nincs saját Instagramja, ezért egy rajongói instafiókhoz kellett folyamodnunk, hogy félmeztelen fotót is tudjunk mutatni róla.

Andrew Scott persze nemcsak a Fleabagből ismert, ő volt például Jim Moriarty a Sherlock-sorozatban, és szerepelt a Spectre című James Bond-filmben is többek között. Alább még egy szerény fotóösszeállítással tudunk szolgálni róla, de a fotóügynökségek szerint a képei nagy részén öltönyben van, és nem kívántuk túl sok öltönyös fotóval próbára tenni kedves nézőink türelmét. A Fleabag című sorozatot viszont nagyon ajánljuk mindenkinek.

539
530