Roppant érdekes figyelni az utóbbi években, hogy miközben a nőknél a divatiparban a legnagyobb trend jelenleg minél többféle testalkatot megmutatni egymás mellett, addig a férfimodellek 99%-a továbbra is vagy kigyúrt-szőrtelen, vagy vékony-szőrtelen. A londoni férfidivathét még januárban megvolt, most februárban a sima, azaz női divathetet tartották, igaz, itt is szerepeltek férfimodellek. Az ő többségük szintén a kettő közül az utóbbi kategóriába tartozott, de a VIN + OMI nevű márka szállított egy markáns kivételt. Íme.

Ezt a férfit úgy hívják, hogy Josh Maley és testépítő, három éve szerepelt már egyszer itt a Kockahas blogban. A testépítők versenyeire kötelező a barnítás és a szőrtelenítés, mert így látszanak a legjobban az izmok, de ha éppen nincs verseny, Maley nem szőrtelenít, amint azt az Instagramja is mutatja. Az a beceneve egyébként, hogy A Viking.

A haját, a szakállát és a szőrét meghagyták a divatbemutatóra, sőt, kiegészítették azt egészet egy kis sminkkel. Ha végignézte a fotóösszeállítást, a poszt legalján szavazhat a látottakról! Bejött? Nem jött be? Mondja meg!

1087
578