Justin Bieber egy híres, kanadai származású énekes, akinek vasárnap volt a 26. születésnapja, és aki Gugunak szólítja a feleségét, és akit a felesége, Hailey Baldwin is Gugunak szólít. Ezt onnan lehet tudni, hogy Bieber szerepelt most Ellen DeGeneres talkshow-jában, ahol feltettek neki egy csomó égető kérdést, többek között azt, hogy hogyan becézi a felesége, és hogy melyik testrészére a legbüszkébb. Ez utóbbi kérdésre a következő feleletet adta:

Azt mondanám, hogy elég jó fenekem van. Hokiztam egész életemben, egyébként úgy is hívják, hogy hokifenék. Jó kis hokifenekem van. De ne bámuljátok meg, oké? A feleségemé, úgyhogy ne bámuljátok!

Hát kicsit későn szól Justin Bieber, az énekes ugyanis még agglegénykorában elég sokat vetkőzött meg nudizott, szóval akit érdekel, hogy ha valaki egy korongot üldözve sokáig fel-alá korcsolyázik, annak milyen lesz a feneke, az már rég tudja, többek között az alábbi fotóról, amit Bieber anno maga tett közzé.

Fontos rész még Ellen DeGeneres alább megtekinthető interjújában, hogy bár Justin Bieber bajszos volt a legutóbbi időkig (lásd a január végén készült borítóképet), a neje egyáltalán nem kedvelte ezt a típusú arcszőrzetet, így az énekes megszabadult tőle és előrelátható ideig most nem is fogja visszanöveszteni. Szóval se feneket, se bajuszt ne várjon most frisset senki Biebertől egy ideig!

Ön szerint is büszke lehet Justin Bieber a fenekére? Várjuk a szavazatokat lelkesen dobogó szív, illetve összetört szív viszonylatában. Egyébként mindezt a Daily Mailnél is elolvashatja még részletesebben, de ott kevésbé vicces, mert angolul a hokizás nem a maszturbálás szinonimája.

948
410