Kumail Nanjiani egy 42 éves, pakisztáni-amerikai színész-humorista, akit többek között a bemutatás előtt álló Örökkévalók című szuperhős-film sztárjaként is lehet ismerni. Pontosan emiatt a film miatt kellett Nanjianinak kigyúrnia magát, és többek között erről az élményről beszél ő a Men's Healthnek adott interjújában.

Nanjiani úgy döntött, hogy szuperhőshöz méltó fizikumot akar magának, ha már egyszer egy ilyen filmben fog szerepelni, ezért elfogadta a Marvel ajánlatát, és a szerep mellé kapott egy személyi edzőt és egy szakácsot is, sőt, a gyúráson és a diétázáson kívül olyan kezeléseket is kapott, amelynek során áramütéseket adtak a bicepszébe.

Nanjiani azt mondja, hogy ahogy haladt előre teste átalakításában, elkezdte megfigyelni magán a testképzavar tüneteit: ha a tükörbe nézett, az egyik pillanatban még látta az izmosodást, de a másikban már nem. Elkezdte csak a negatívumokat látni saját külsejével kapcsolatban, de természetesen hozzáteszi, hogy távolról sem élt meg olyan súlyos tüneteket, mint a testképzavarban szenvedők közül néhányan. Nanjiani hozzáteszi, hogy számára az segített, hogy posztolta félmeztelen fotóit az Instagramra, és látta, hogy mennyi pozitív komment érkezik:

Amikor láttam azt a reakciót, akkor volt, hogy úgy gondoltam, oké, hát akkor nyilvánvalóan nem látok valamit, ami pedig ott van.

Nanjiani azt mondja, azt a tanulságot vonta le a dologból, hogy tudnunk kell magunkról, ha hajlamosak vagyunk testképzavarra, és dolgozni kell azon, hogy reálisan ítéljük meg saját magunkat, ne legyünk túl szigorúak. Próbáljuk meg elfogadni önmagunkat és hallgassunk a dicséretekre: Nanjiani édesapja például büszkeségében zoknit is csináltatott fia izomfotójával. Érdemes megnézni a második képet is az alábbi posztban, a túloldalon az a felirat van, hogy

Én vagyok az APJA.

213
282