Soha az életben nem futott annyi úgynevezett kihívás az Instagramon párhuzamosan, mint jelenleg: ott van például a kézenállós téma meg a párnázás, de ebben a posztban egy harmadik feladatról lesz szó. Állítólag egyáltalán nem olyan könnyű, amilyennek tűnik, és figyelembe véve, hogy ki sült fel ezzel a kihívással, ezt nem is nehéz elhinni.

Az alábbi videót Joseph Baena osztotta meg Instagram-sztoriként, onnan tette át egy jótét lélek a Youtube-ra, hogy ne tűnjön el automatikusan. Joseph Baena akkor lett híres, amikor egyszercsak kiderült, hogy az édesapja nem más, mint anyja egykori munkaadója, Arnold Schwarzenegger. Az általa megkísérelt feladat: tegyünk egy tojást a könyökhajlatunkba, és próbáljuk meg összeroppantani azt a bicepszünkkel.

Nem sikerül neki, ami végülis nem is olyan nagy tragédia, mert egyrészt semmi értelme az egésznek, másrészt így legalább nem pazarolt el egy tojást a semmire. És hát úgyis tudjuk tojásroppantás nélkül is, hogy Josep Baenának annyi bicepsze van, hogy az két emberre is bőven elég lenne.

Ha ön ugyanerről a témáról még többet szeretni olvasni, csak ajánlani tudjuk a Daily Mail roppant informatív cikkét, ha viszont véleményt szeretne mondani, abban az esetben az alábbi szavazócsíkot ajánljuk a figyelmébe! A fenti borítókép 2019. júliusában készült a most 22 éves hírességről.

477
463