Ki tudja, mikor lesz olyan legközelebb, hogy a heti trendben arról fogok tudni írni megint, hogy híres emberek elmentek eseményekre és ott érdekes/látványos ruhákat viseltek...?! De csináljunk a helyzetből limonádét, és ebben a legújabb heti trendben nézzünk körül egy karanténtól függetlenül mindig lenyűgöző területen: a szexi férfifehérneműk divatjában.

A szexi fehérnemű hagyományosan alapvetően egy női műfajnak számított, és amíg a szexi fehérneműben lebzselő nők látványa elég mindennapos a médiában-reklámokban, addig a mai napig meghökkentőnek számít férfiakat olyan alsóban látni, aminek a tervezésekor elsősorban nem a praktikum volt a fő vezérelv. A tervezők kísérletezőkedve azonban nem ismer határt, és ezek szerint van egy olyan, valószínűleg meglehetősen szűk, de szintén kísérletezésre hajlamos rétege a férfiaknak, akik meg is veszik ezeket a termékeket – vagy mert tényleg szexinek találják őket, vagy esetleg csak poénból.

Ön szerint is szexi egy férfi egy ilyenben? Esetleg jópofának, viccesnek vagy nevetségesnek tartja egyik-másik fazont? Akár meglepődik, felháborodik vagy megbotránkozik ezeken a promófotókon? Egészen biztosan lesz önnek is véleménye, ha végignézi ezt a rövid összeállítást, úgyhogy ha szeretné, a véleményét egy szavazat formájában megoszthatja velünk a cikk legalján. Lássunk neki!

Csipkés

Egy olyan trenddel kezdjük, ami az itt bemutatott hat márka közül többnél is visszaköszön. A csipke egy tipikusan női viselet volt a történelem során, de ez már a XXI. század, és most már nem csak Viktóriának vannak titkai. A fenti csipkés férfialsó a Secret Male nevű cég terméke, és ezzel a darabbal talán elsősorban a fétiskedvelők ízlését kívánják kiszolgálni.

Gombos

A Modus Vivendi egy görög cég, és ők már évek óta a férfidivat úgymond felfrissítésében utaznak,hadat üzenve az unalmas gatyáknak. Ezúttal azt találták ki a legfrissebb kollekciójukhoz, hogy az alsónadrágokat fehér gombokkal díszítik, de ahogy elnézi az ember ezt a videót a termékről, elég egyértelműnek tűnik, hogy itt nem lehet semmit legombolni, ezek a gombok kizárólag dísznek vannak ott. Akinek inggomb-fétise van, az biztosan erre az alsónadrágra fog szavazni legalul.

Arany

Nekem az lett volna a tippem, hogy a Miami Jock nevű márka ezzel a fazonnal Kylie Minogue rajongótáborát célozta be, hiszen az énekesnő egy nagyon hasonló forrónadrágban dögösködik a Spinning Around című klipben. De nem, ehhez a termékhez az a felirat tartozik, hogy egy ilyen alsóval akár júliusban is karácsonyi hangulatot csinálhat az ember. Ezek szerint a szexi mikulások nem feltétlenül piros alsógatyát hordanak.

Combhevederes

A PetitQ nevű cég már 2014-ben is azzal menőzött, hogy ők gyártják a világ legkisebb alsónadrágjait, erről itt tud egy videót megnézni. Ezek a fazonok nyilván továbbra is kaphatók náluk, de azóta rendszeresítették a combhevederekkel kiegészített darabokat is. Ez a megoldás eléggé a női combfixekhez tartozó harisnyatartókra emlékeztet, csak persze férfiasan fekete és dísztelen kivitelben. A fene tudja, hogy miért csak az egyik oldalon van rajta ilyen heveder, de az viszont elképzelhető, hogy akár praktikus hasznosítási módja is lehet ezeknek a szíjaknak, ha az ember éppen a combtövéhez szeretne erősíteni valamit.

Nyakba akaszható

A Pikante nevű cég azt mondja, a BDSM-játékok hívei körében népszerű hámokat akarták ötvözni a fenékrésszel nem rendelkező jockstrap-fazonnal. A fenti posztban látható három termékfotó alapján nem egyértelmű, hogy hogyan lehet állítani a nyakba akasztandó tartó hosszát, viszont az biztos, hogy a férfias és fekete alapszínű fazont végtelenített LOVE felirat dobja fel némileg.

Kötött

Önnek melyik fazon tetszett a legjobban?

A New York-i székhelyű Knitty Gritty nevű vállalkozás már a mottójában egyértelművé teszi, hogy őket is a fétisek inspirálják. Első számú fétisük minden bizonnyal a kötés-horgolás, hiszen ezeket az alsókat fürge ujjak kézzel készítik kötő-, illetve horgolótűvel. A képen egy csavart mintás, citromsárga darabot látunk (bár én azt sejtem, hogy egy ilyen fétis-ruhadarabnál a sárga szín nem feltétlenül a citromokra utal), ami minden bizonnyal eléggé melegíti az intim testtájakat. Vajon milyen érzés lehet kötött holmit viselni fehérneműként? Ha ön egyszer szívesen kipróbálná, szavazzon a hatodik lehetőségre a szavazógépben!

799
697