Szerepelni vágyó emberek, akik nyilvánvalóan önértékelési zavarban szenvednek, és meg vannak győződve arról, hogy az őket kritizálók mind őrültek, és ők egyedül tudják az igazságot – az ilyen emberek feltűnési viszketegségére alapozva épült fel bikicsunáj-téglákból az X-faktor birodalma, és ugyanilyen, a vékony, vörös vonal környékén ingadozó személyek szerepelnek a Netflix márciusban bemutatott és zajos sikert aratott dokumentumfilm-sorozatában, a Tiger Kingben.

A címszereplő bizonyos Joe Exotic, a nagymacskamániás tigriskirály, de rajta kívül rengeteget szerepel még a sorozatban két hasonlóan megszállott állattartó, Bhagavan Antle és Carole Baskin. Joe Exotic kettejük közül az utóbbi meggyilkoltatásának elhatározásáért ül most éppen börtönben, és bár nagyon szoros a verseny, mégiscsak Joe Exotic magánélete a legszenzációsabb a három főszereplő közül, többek között azért, mert a hobbiból countryénekesi pályát ápoló férfi két másik férfival élt édeshármasban egy ideig tigrisfarmján. A három férfi esküvőjét az alábbi videón lehet megtekinteni.

Joe Exotic egyik volt partnere szintén nyilatkozik a sorozatban, John Finlaynek hívják őt, fent a jobb szélen látható, és elég emlékezetes látványt nyújt a fiatalember, mivel a Tiger Kingben általában félmeztelenül szerepel, és kb. több a tetoválása, mint a foga. Az alábbi videó tipikus részleteket tartalmaz róla a sorozatból.

A Tiger King forgatása óta eltelt időben azonban Jonh Finlay nagy átalakuláson ment keresztül, többek között fogorvosnál is járt, és a doki maga tette közé az eredményt az Instagramon.

Finlay saját Instagrammal is rendelkezik, ajánljuk az ön figyelmébe a következő posztot, amin a fiatalember büszkén mutatja, mennyire kikupálódott már. És ezt Finlay nem (csak) a külsejére érti, hanem a poszt szövegében említi, hogy kábítószereket sem használ már, és érettebb férfi lett belőle, aki már nem hajlandó másról negatívumokat pletykálni a háta mögött. 

Ön mit szól John Finlay átalakulásához? Akinek van kedve, az szavazzon! Akinek nincs, az pedig esetleg nézzen meg egy másik posztot, hátha ott lesz kedve szavazni!

504
647