A South China Morning Post alábbi videója arról szól, hogy a koronavírus miatti karantén feloldásával újranyitott Kína keleti részén, Santung tartományban egy kungfuközpont, amely arról híres, hogy a férfiak herére is erősítenek benne. Ennek a módja, hogy különböző számú téglát összekötnek egy csinos csomagba, majd ezt egy madzagon ráerősítik az edzeni vágyók heréjére. Maga a gyakorlat az, hogy ritmikus csípőmozgással előre-hátra kell lóbálni a csomagot.

A központot vezető Je Vei kungfu-, illetve tajcsicsuan-mester világszerte híres arról, hogy a rekordok könyvébe is bekerült azzal, hogy a heréinél fogva négy autót is odébb tud húzni egyszerre. Erről az igen fájdalmasnak hangzó mutatványáról az alábbi, eléggé 18+-os videóban győződhet meg, ami 1:04-től azt is megmutatja, hogyan erősítik ezek a férfiak a nemi szervükre az edzéshez használt téglákat.

No pain, no gain – többek között ezt a szlogent szokták hangoztatni a súlyzós erősítés hívei, és úgy tűnik, a fájdalom nélkül nincs gyarapodás elve erre az esetre is igaz. A herére edzésről szól továbbá az alábbi videó is, de senkinek nem ajánljuk, hogy a felvételen látható gyakorlatokat kipróbálja. Annyi más edzési lehetőség van, gyakorlatozzon például ezekkel!

354
334