2009. július 9-én indult a Kockahas blog, ami azt jelenti, hogy a héten évfordulónk volt, úgyhogy a tavalyi kerek 10. születésnap után most megint visszatekintünk arra, hogy kiket néztek a legszívesebben, kikre voltak a legkíváncsibbak a férfiakkal foglalkozó rovatunk látogatói a legutóbbi évfordulónk óta eltelt egy évben.

Először azt az 5 hírességet soroljuk fel, akinek ruhátlan képeire a legtöbben voltak kíváncsiak, azaz azokkal a posztokkal kezdünk, amikre a legtöbben kattintottak, amik a legolvasottabbak voltak. Plusz minden poszt alján lehet szavazni dobogó szív (Jessz!) vs. összetört szív (Nem annyira...) viszonylatban, és természetesen a szavazatokat is összesítettük, szóval a második ötösfogatból az derül ki, hogy a látogatók számától függetlenül ki volt az, akinek legnagyobb arányú a tetszési indexe. A végén pedig plusz két meglepetés.

Akikre a legtöbben voltak kíváncsiak

5. Sebastian Stan

Még tavaly augusztusban volt, hogy a Marvel-filmek Tél Katonája félmeztelen edzőtermi képet posztolt magáról, megmutatva hét év edzés eredményét. Sebastian Stan izmaira több tízezer nézőnk volt kíváncsi, de ez is csak az ötödik helyhez volt elég.

4. Ansel Elgort

Ansel Elgort egy 26 éves, amerikai színész-énekes-DJ, benne lesz Steven Spielberg új West Side Story-feldolgozásában. A posztjának, amit olyan sokan megnéztek, ehhez kevés köze volt, egy meztelenül zuhanyzós és egy barátnőjét fogdosós képhez viszont sokkal több – sajnos Elgort mindkét kérdéses képet törölte azóta az Instagramjáról, de annak idején legalább az egyiket lementettük, ez látható a fenti borítókép jobb oldalán.

3. Jason Derulo

A harmadik helyre is egy olyan Instagram-poszt került, ami azóta már nem elérhető, de ebben a sztoriban pont az volt a lényeg, hogy az adott fotót törölték a közösségi médiából. A fenti borítókép bal oldalán látható Jason Derulo péniszéről van szó, illetve annak intergalaktikus méretéről, igaz, a szavazásból az derül ki, hogy az olvasóink többsége photoshoppolást gyanít.

2. Antonio Sabáto Jr.

Az előszeretettel vetkőző Antonio Sabáto Jr. annak idején a Melrose Place-ben szerepelt, de előadóművészi karrierje teljesen befuccsolt, amióta a híresség nyíltan kampányol Donald Trump mellett. Sabáto forgatások helyett most már építkezéseken dolgozik, és csak egy dolog volt az elmúlt egy évben, amire ennél többen voltak kíváncsiak a Kockahas blog nézői közül.

1. Sylvester Stallone

Tavaly Freddie Mercury révén került be régi fotók gyűjteménye a legnézettebb posztok közé, idén Sylvester Stallone egyenesen győztes lett bő 40 éves képeivel. A sztori annyi, hogy a Rocky sztárja 1979-ben egyik reggel kiment kisgatyában a villája kapujához az újságért, de pont ott volt egy fotós, aki néhány képben megörökítette a jelenetet. Az elmúlt egy évben semmi más nem vonzott annyi nézőt a Kockahas blogban, mint ezek a fényképek.

Akikre a legtöbben Jessz!-szel szavaztak

5. Sylvester Stallone

A Kockahas blogban minden poszt alján található egy szavazócsík, amivel véleményt lehet mondani a látottakról. Abból is készítettünk egy ötös listát, hogy kik voltak azok az elmúlt egy évben, akiknek a szavazatok szerint a legmagasabb volt a tetszési indexe, és ezen a listán az a poszt az ötödik, amelyik a nézettségi versenyt megnyerte: azaz Sylvester Stallone 1979-es képei. Akik megnézték, azoknak a 79%-a mondta azt a fotók láttán a szívre kattintva, hogy Jessz!

4. Rafa Olarra

Rafa Olarra névről nem különösebben ismert, azért került ő bele a hírekbe februárban, mert Luke Evans színész bejelentette, hogy párkapcsolatban van vele. Evans és Olarra nagyjából hasonló testfelépítésűek és hasonlóan jóképűek: a férfi fotói a nézők 79%-ának tetszését nyerték el.

3. Arthur Catto

Szintén nem különösebben híres Arthur Catto, pedig a brit királyi család egyik tagjáról van szó. Na de hátha majd ismertebb lesz, ha folytatja a félmeztelen képek posztolgatását, februári képei ugyanis nézőink 83%-ának igencsak bejöttek.

2. Ausztrál tűzoltók

Ha ausztráltűzoltós képeket kapunk, mindig posztoljuk őket, mert látogatóink konzekvensen mindig odavannak ezekért a fotókért. A 2020-as naptárukat bemutató képekre is a nézők 87%-a szavazott lelkesedéstől dobogó szívvel, szóval akiknek nem jönnek be az ausztrál tűzoltók, azok jobb, ha tudják magukról, hogy egy igen szűk kisebbséghez tartoznak.

1. Colin Farrell

Csak hajszállal, de megelőzte Colin Farrell a tűzoltókat a népszerűségi versenyben. 87%-os tetszési indexszel ő tényleg szinte mindenkinek tetszik, főleg most, hogy eltűntek róla a tetoválások. Nézze újra a képeket itt!

És még két dolog

Ebből ötös listát nem csináltunk, de ugye az összetört szívre is lehet klikkelni a posztok alján. Az elmúlt egy évben két téma volt, ami kiugróan negatív szavazati arányt produkált. Bizonyos Jack Heslewood egy roppant jó külsejű, nekem kifejezetten szimpatikusnak tűnő fiatalember, de van egy vétke, ami nézőink szerint mindig is megbocsáthatatlan bűn volt: nemhogy indult egy férfiszépségversenyen, képes volt még meg is nyerni azt. Erre olvasóink 84%-ának negatív volt a reakciója. Schobert Norbert sokat fogyott az elmúlt egy évben, amiről háromszor is írtunk. A három közül az egyik poszt nagyon nem jött be nézőinknek, 85%-uk összetört szívvel szavazott.

A címben 10 vonzó férfit ígértem, de Sylvester Stallone mindkét ötös listán szerepelt, úgyhogy ez így eddig csak kilenc. Kerekítsük ki tehát végül az összeállítást a tizedikkel, azaz azzal a férfival, akinek a posztja nem nálunk kapta a legtöbb lájkot, hanem a Facebookon: Peleskey Bencével. A karakteres külsejű sportoló-modell-influenszer idén tavasszal a koronavírus miatt levágta a szakállát, egy kihívást elindítva. Az összes idei posztunk közül ez volt az, amelyik a leginkább terjedt a Facebookon, kattintson ide érte, és várjuk önt ezután is egész évben a Kockahas blogban néznivalóval!

235
301