Egy hete debütált Zac Efron legújabb dokumentumfilm-sorozata, a Down To Earth. Lényegesen jobban sikerült, mint a legutóbbi, ehhez hasonló próbálkozása – a színész dzsungeles kalandjai ugyanis hamar véget értek tavaly, miután összeszedett egy olyan komoly fertőzést, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Efron azonban nem ijedt meg, és az új sorozatban mindenféle izgalmas helyre ellátogat. Hölgy rajongói azonban elsősorban nem a felfedezéseire koncentrálnak, hanem az egykori Troy Bolton új külsejére.

A High School Musical szívtiprója mindig is nagy népszerűségnek örvendett, a sármja pedig az idő előrehaladtával sem hagyta el, sőt. Ugyan egy darabig küzdenie kellett, hogy kitörjön a cuki, romantikus alkatként elkönyvelt szerepkörből, ma már nem kell emiatt aggódnia.

A Twitteren bombaként robbant Efron új, jóval dúsabb arcszőrzete és még a megszokottnál is jobban kidolgozott teste. A hölgy rajongók szinte megőrülnek az új külsőért, volt, aki szó szerint megköszönte neki, hogy úgy öregszik, hogy még mindig megfelel az ízlésének.

Sőt:

Ha valakinek, neki aztán tényleg nagyon jót tettek az évek. Ön mit gondol?

274
779