Colin Jost egy 38 éves színész-humorista, a Saturday Night Live című kabaréban dolgozik évek óta. Ugyanebben a műsorban tűnt fel Scarlett Johansson 2006-ban, és az Oscar-jelölt színésznő összeismerkedett Josttal. Az ismeretségből végülis kapcsolat, tavaly pedig eljegyzés lett.

Jost most önéletrajzot/memoárt adott ki „A Very Punchable Face” (kb. „Egy nagyon tenyérbemászó arc”) címmel, amiben ugyan nem központi téma a kapcsolata a menyasszonyával, de azért ez is szóba kerül a könyvben, és főleg a könyvet reklámozó interjúkban. A Page Six írja, hogy Howard Stern rádióműsorában Jost arról számol be, hogy eleinte tartott tőle, hogy nem fog-e jóval híresebb szerelme árnyékában élni, ha a nagyközönség megtudja, hogy összejöttek.

Hogy most hogyan gondolkodik ugyanerről, azt nem említi, de külső szemlélőként talán azt lehet mondani, hogy valószínűleg valóra vált a félelme, mert egy éve jobbára csak Scarlett Johansson vőlegényeként emlegetik őt, nálunk se nagyon került még szóba más minőségben. Valószínűleg a fotós se ment volna most utána a strandra, ha ő csak egy átlagos humorista lenne az SNL dolgozói közül.

A Page Six arról is beszámol egy másik posztban, hogy az új könyvben Jost a következőket írja arról, mit gondolt, amikor először randiztak Johanssonnal:

Arra emlékszem, hogy gyönyörű volt, okos, aranyos és félelmetesen kifinomult. Olyan volt a bája és a mosolya, hogy azóta se láttam embert, aki a közelébe jönne.

Jost mindenesetre a napokban Johansson nélkül volt egyet szörfözni a The Hamptons nevű, újabban meglepően felkapott helyen New York vonzáskörzetében, alább tekintheti meg a fotókat.

731
430