Egyáltalán nem újdonság sem az idősebb, attraktív férfiakat övező kultusz, sem pedig az ősz haj divatja, de a New York Post a héten megint elővette a témát, mivel a Datingroo nevű marketingcég azt állapította meg, hogy az elmúlt egy évben tovább nőtt a népszerűsége a „daddy” és a „DILF” (kb. „dögös apuka”, csak egy trágárabb kifejezés rövidítésével) szavaknak a Google keresőszavai között. 150%-kal keresnek rá többen most az attraktív, apakorú férfiakra, mint egy évvel ezelőtt. A New York Post meg is interjúvol egy férfit, bizonyos Fred DiBellát, aki 49 éves, erősen őszül, erősen tetovált és modellkedik.

Ő mondta a fent, a címben kiemelt mondatot: azt mondja, amióta nem festi a haját feketére, hanem hagyja, hogy látszódjanak az ősz hajszálai, alig tudja levakarni magáról a huszonéves csajokat. Azt mondja, az internetes társkeresőkön soha nem volt akkora iránta az érdeklődés, mint most. Alább DiBella Instagramjáról látható 6 poszt, merthogy őt választottam ki a heti trend témájául erre a vasárnapra. DiBella modellként többféle stílust is kipróbált: ön szerint melyik áll neki a legjobban?

Félmeztelen

Ez a Kockahas blog, úgyhogy a félmeztelen fotóval kezdjük. DiBella felsőteste nagyon komolyan tele van tetoválva, és a 49 éves férfi szereti is megmutatni ezeket a tetoválásokat. Hasonlóan komoly napszemüveg van hozzá, büszkeségét, azaz ősz haját DiBella pedig a feje tetején összefogta egy minicopfba.

Hétköznapi

A fenti fotó egy példa arra, hogyan áll a hétköznapi, lezser viselet DiBellának. Mondjuk nem sok divat vagy stílus látható a képen, de éppen ez a lényeg az egészben, ez benne a férfias: a modell egy jellegtelen, szürke pólót visel, ami árnyalatban még össze is olvad DiBella hajának és szakállának színével. A haja is, a szakálla is úgy van megcsinálva, hogy ne úgy nézzen ki, mintha túl sokat foglalkozna vele, de úgy se, mintha el lenne hanyagolva. Ez az arany, jellegtelen középút az, amit a többség a leginkább férfiasnak talál a divatban-öltözködésben, és kétségtelen, hogy akármilyen uncsi, DiBellának is remekül áll.

Hivatalos

Van öltönyös kép is DiBelláról, nem hinném, hogy véletlen, hogy itt is pont szürke öltöny van rajta (na jó, kék nyakkendővel). Az öltöny szó szerint egy egyenruha, és mint ilyen, arra szolgál, hogy a viselője beolvadjon a többi öltönyviselő közé. A lezser pólóból még kilátszanak a kartetoválások, de amint azt maga DiBella is megjegyzi a fenti posztban, az öltöny takarja az ő különös ismertetőjeleit, mert nem látasznak a tetkói.

Kockásinges

Az ilyen kockás ingekről mindig a munkaruha jut az ember eszébe, a kockás ingekről valamiért konkrétan a favágás. Persze azért ez nem egy tipikus melósing, hanem meg van trendiesítve a favágószexualitás jegyében. Egy férfinak jól áll, ha egyenruhában van, de az is, ha munkásnak néz ki – DiBellának legalábbis.

Keménycsávó

A fenti kép akkor készült, amikor DiBella haja rövidre volt vágva, és ehhez a képhez eléggé keménycsávósra vette a figurát (a stylist). A dzseki alatt nincs semmi, hogy jól látszódjanak a keménycsávós tetoválások, a fekete melegítőnadrág üzenete kb. az, hogy „nem fogok senki kedvéért semmit felvenni”, és természetesen további szigort kölcsönöz ennek a szettnek a napszemüveg.

Motoros

Ön szerint melyik stílus áll a legjobban DiBellának?

A fenti kép még 2014-ben készült, amikor DiBella még feketére festette a haját. Amint azt a New York Post is megjegyzi, a férfi dolgozott már Adam Levine dublőreként, és a hasonlóság tényleg szembeötlő annak ellenére, hogy az énekes 8 évvel fiatalabb DiBellánál.

Szóval a fenti posztban azt lehet megnézni, hogyan néz ki DiBella motoros stílusban felöltöztetve, igaz, nem egy tipikus motorosszett ez, de azért mégiscsak ott a bakancs meg a bőrmellény. A kép szerint a motorosok láncszerű karkötőt is viselnek, meg bordó nadrágot. Önnek hogy tetszik? Melyik stílus áll a legjobban ennek a csajcsábász DiBellának? Várjuk a szavazatát!

611
900