A 33 éves Max Glover egy volt tengerészgyalogos, akinek nemrégiben egy kedves ismerősén tüdőátültetést hajtottak végre. A brit férfi annyira nagyra becsüli a kórház dolgozóit, hogy azóta évente adománygyűjtő akciót hajt végre a számukra, és idén egy igen látványos dolgot talált ki: a hátán felvitt egy zongorát egy hegyre.

De azért maradjunk a realitások határain belül: Glover nem egy Bösendorfert cipel fel a Himalája csúcsára, hanem egy pianínót a Garth Mountainre (ez Wales déli részén található). A teljesítmény természetesen így is elképesztő, tekintve, hogy a hangszer kb. 180 kilogramm súlyú, és a férfi ezt vitte felfelé bő három kilométeren keresztül úgy, hogy az emelkedő helyenként 30%-os volt. Íme néhány fotó, aztán ha ezek után ön úgy érzi, hogy szívesen adakozna a Royal Brompton & Harefield Hospital számára, kattintson át a Justgiving.com-ra!

Ezek után talán ön is kíváncsi lett, hogy milyen fizikuma lehet egy ennyire erős és ilyen jótékony férfinak. Max Glover Instagramja természetesen tartalmazza erre a kérdésre a választ, mutatjuk alább.

 Na?

171
244