A múlt héten számoltunk be róla, mennyi sztár dobta le a ruháját, hogy voksolásra buzdítsa az amerikaiakat a novemberi elnökválasztás előtt. Jeff Goldblum is beszállt, igaz, a fent említett kampánytól függetlenül: a HeadCount nonprofit szervezettel együttműködve győzködte Amerika lakosságát, hogy menjen el szavazni.

Ráadásul a 67 éves színész mindezt elég látványosan tette, az 1993-as Jurassic Park egyik ikonikus jelenetét készítette el újonnan: egy kanapén lezserül oldalra dőlve, kigombolt inggel pózolt. 

Köszönöm mindenkinek, aki használta a Head Count oldalt, és meggyőződött róla, hogy mehet szavazni. Majdnem háromezren már készen álltok a novemberi szavazásra. Itt a jutalmatok. Hogy repül az idő!

A színész egy korábbi bejegyzésében azt ígérte, ha összegyűlik ezer aláíró, menten újra megcsinálja a több mint 25 éves jelenet mai változatát. Rajongói többszörösen is túlteljesítettek a tervet. 

A fenti Insta-képen is látható póz annyira híres, hogy a Jurassic Park megjelenésének 25. évfordulója alkalmából egyrészt az alábbi videó készült róla.

Másrészt 2018-ban Londonban elkészítették a felfújhatós változatot is. Íme:

A Jurassic Parknak azóta már több része is készült, a legújabb filmre, a Jurassic World: Dominionra viszont még várni kell: 2022-re tervezik a premierjét.

272
322