Rebel Wilson a nagy nyilvánosság előtt először egy Monte Carlo-i vörös szőnyeges puccparádén mutatta meg új szerelmét, Jacob Buscht. A pár éppen Mexikóban pihen, amiről Busch meg is osztott néhány képet – ezeken a férfi kockás hasa is jól látható. 

A 29 éves férfiről azt érdemes például tudni, hogy egy jól menő vállalkozása van: egy tejmentes jégkrémeket gyártó cég, a Napp's alapító tulajdonosa. 

A jelenleg Los Angelesben élő Busch a St. Louis Egyetemen tanult International Business szakon. A Sun szerint nemcsak fagyis cége van, hanem egy 2016-ban alapított sörfőzdéje is, amit két barátjával együtt csinál. 

Mindent egy lapra tettünk fel, és tényleg úgy hiszem, boldogulni fogunk, az ambícióink és az eredetiségünk miatt, na meg azért, mert azt is kitűztük célul, hogy barátokat szerzünk. Ahogy a nagypapám, August Busch Jr. mondta: barátokat szerezni a mi üzletünk.

A Forbes becslése szerint körülbelül százmillió dolláros, vagyis több mint 30 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. Busch annak is köszönheti pénzét, hogy egy hihetetlenül jómódú családból származik, a felmenői alapították a 19. század közepén a jólmenő Anheuser-Busch sörfőzdét. 

Wilson előtt a Real Housewives Of Beverly Hills egyik sztárjával, Adrienne Malooffal járt. Ebből talán levonhatjuk azt a következtetést, hogy Busch a nála idősebb nőkre bukik: míg Wilson csak 11, Maloof 28 évvel volt idősebb a férfinél. 

Talán nem túl meglepő, hogy megszállottan sportol. Lovagol és búvárkodik is. 

Na és akkor jöjjön talán a legérdekesebb adalék. Hogyan és mikor ismerkedett meg a milliárdos üzletember a színésznővel? Egy hollywoodi bulin, tavaly hozta őket össze az egyik közös ismerősük, ennél konkrétabb információval viszont sajnos nem tudunk szolgálni. 

Egy kicsit távolabbra nyúlva Busch múltjában megtudhatjuk, hogy címlapon is szerepelt. Viszonylag régen, a 2013-as The LA Fashion egyik lapszámán prezentálta, hogy néz ki egy divatos, sármos férfi. 

 Ja, és háromszoros nagybácsi.

Végezetül: nemcsak a gyerekeket, az állatokat is imádja. 

199
352