Tavasszal megjelent egy Too Hot To Handle (magyarul: Ellenállhatatlan kísértés) című reality/vetélkedő a Netflixen, ami részben azért számíthatott itthon érdeklődésre, mert az egyik szereplő/játékos, Francesca Farago magyar származású. Nos, ebben a posztban az ő exét mutatjuk be, aki pedig ausztrál, a neve Harry Jowsey, és amikor éppen nem realityzik, akkor annak rendje és módja szerint éli az influenszerek dolgos életét az Instagramon.

A Too Hot To Handle egy randizós-szexelős reality az édenhoteles kategóriából, az benne a csavar, hogy tilos benne szexelni – vagyis az a feladat, hogy kibírják-e a párok szex nélkül. Nos, Jowsey arról beszélt egy How to... Life? című podcastban, hogy a feladatot a valós életben is folytatja: a 23 éves realitysztár saját bevallása szerint megfogadta, hogy most, hogy szakítottak Francesca Faragóval, ő megpróbálja szex nélkül kibírni az év végéig hátralevő időt.

Persze különösebb garancia nincs arra, hogy a 23 éves realitysztár tényleg ki fogja bírni az újévig hátralevő két és fél hónapot szex nélkül, mindenesetre azt mondja a Daily Mail szerint, hogy elege van abból, hogy a nőkkel való kapcsolatai kizárólag a szexről szólnak, úgyhogy most megpróbálja az ismerkedést a testiség kizárásával lebonyolítani. Azt mondja, ha egy lánnyal az első éjszakán rögtön egymásnak esnek, akkor innentől kezdve már csak a szex lehet a kapcsolat fókuszában, és ezt most már megelégelte.

Jowsey azt mondja, már négy hónapja tartózkodik a szextől, és azt mondja, sok nőnek ez imponál is, és most velük szeretne ismerkedni. Vagy esetleg szívesen elmenne a Nagy Ő című műsorba társat találni.

338
357