2020 általában véve nem a jó hírekről szólt, úgyhogy örömmel hívjuk fel minden érdeklődő figyelmét arra, hogy már megjelent a 2021-es szexitűzoltó-naptár a szakma ausztrál képviselőitől.

A cél ezúttal is ugyanaz: minél több példányt eladni, és így minél több pénzt gyűjteni arra, hogy helyreállítsák a bozóttüzek okozta károkat. Most hatféle kiadvány közül lehet választani, innen a címben is emlegetett, bőséges képanyag, amelyet az alábbi képre kattintva a maga tempójában böngészhet át mindenki.

Mint bizonyára észrevették, az egyik kiadványban állatokkal modellkednek a tűzoltók. Ezt azért teszik, mert a tavalyi és idei, tűzzel járó katasztrófákban csaknem egymilliárd egyede pusztult el az őshonos fajoknak. A túlélő egyedeknek pedig nemigen van hová visszamenniük, leégtek a bozótok, az erdők. David Rogers, a naptárt kiadó cég igazgatója azt mondta, mindannyiukban mély nyomot hagyott a látvány, ahogy a vadon élő állatok menekültek a lángokból, ezért a csapat teljes egyetértésben jelölte meg az ausztrál élővilágot a naptár egyik következő témájaként. 

És most mondják el őszintén, mit gondolnak, az alábbi jelölők segítségével!

312
724