Busta Rhymes egy 48 éves amerikai rapper, akire a hip-hopra kevésbé fogékonyak például onnan emlékezhetnek, hogy ő hadar bele a Don't Cha című Pussycat Dolls-slágerbe. Őróla olyan érdekességeket lehet tudni, hogy a polgári neve Trevor George Smith Jr., hogy muzulmánnak vallja magát, hogy benne volt az Álarcos énekes most futó, negyedik amerikai évadjában, de ő esett ki elsőnek (lásd a fenti borítófotót), valamint hogy most meg fog jelenni egy új albuma, és pont ezért volt, hogy megint újra formába akart jönni, úgyhogy rágyúrt egy kicsit. Hát ezt meg is tette, alább az Instagramon mutatja, hogy milyen látványosan sikerült az átalakulás.

Busta Rhymes új albumának az lesz a címe, hogy Extinction Level Event 2: The Wrath of God, de remélhetőleg a címben emlegetett Isten haragját 50 Cent nem vonta magára azzal, hogy kitette az alábbi paródiaposztot. Ezen a képen a jobb oldalon természetesen nem Busta Rhymes látható, hanem Tracy Morgan a Saturday Night Live-ból.

Lazán kapcsolódik továbbá, hogy

olaszul tudók számára egy picivel még szórakoztatóbb minden hír, ami Busta Rhymeszal kapcsolatos, mivel az, hogy busta, azt jelenti olaszul, hogy zacskó, illetve boríték. Szóval ha öntől a pénztáros egy olasz közértben megkérdezi, hogy ön kér-e egy bustát, nyugodtan mondjon igent, nem egy 48 éves, kockahasú rapper fog előugrani a kassza mögül!

298
229