Miután Romeo Beckham és Anthony Hopkins Instagram-oldalán is szétnéztünk, Chris Hemsworth-én is elidőztünk egy picit. Ahogy arról megemlékeztünk, a színész felesége alaposan kipattintotta magát mostanában, de férjén még így sem tud túltenni, akinek  bicepszének árnyékában akár még harmadmagával is elbújhatna. 

Persze a sok félmeztelen, izombefeszítős kép nem ok nélkül, Hemsworth-nek van egy  Centr névű, személyre szabott edzéseket ajánló fitness appja van, Insta-oldalán is gyakran promóz. A Centr azonban nemcsak edzésterveket ajánl, tippeket is ad, hogyan lehet egészségesen élni.

Ráadásul az app reklámozását elég viccesen, ha kell, a víz alól teszi. Az alábbi videóban Hemsworth arról beszél, mennyire nehéz olyan helyet találni, ahol végre békére és nyugalomra lehet lelni. Ő ezt a medencéje alján találta meg, pontosabban csak találta volna meg, ha a gyereke nem úszkálna körülötte. 

A következő videóban is azt ecseteli, milyen fontos a belső béke megtalálása, környezetünk zavaró tényezőinek kizárása, de sajnos itt sem pont úgy jönnek össze a dolgok a színésznek, mint tervezte.

 Ha nem unja még őket, tessék, itt van még egy.

 Ha pedig inkább edzős videókat nézne a sztárról, üsse kő, abból is itt van egy.

Egyébként Hemsworth  edzős applikációja sokaknál nagyon bevált, a fotón látható Tyler nevű férfi például egy éven át követte a Centr edzéseit, a lenti előtte/utána fotón látható is a munkája eredményét. 

179
333